facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα, έδιωξαν τα παιδιά – «Βροχή» προβλημάτων στην Αττική

Οι εικόνες με τα παιδιά να φεύγουν από το σχολείο πάνω σε θρανία, λίγο έλειψε να επαναληφθούν. Αυτή τη φορά ήταν ένα νηπιαγωγείο που πλημμύρισε από τη βροχή που έφερε προβλήματα στην Αττική.

Το ευτυχές του πράγματος είναι πως το 3ο νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα πλημμύρισε από την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε το βράδυ στην Αττική. Και όταν το πρωί της Τετάρτης (24.11.2021) οι νηπιαγωγοί πήγαν για να ανοίξουν, το είδαν όπως στις φωτογραφίες: πλημμυρισμένο και ακατάλληλο για μάθημα.

Έτσι, όταν έφτασαν οι γονείς για να αφήσουν τα παιδιά τους, τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσε να γίνει μάθημα. Οι αίθουσες ήταν γεμάτες λάσπες και νερά, ο χώρος εντελώς ακατάλληλος για να κάνει μάθημα ο οποιοσδήποτε, πόσω δε μάλλον νήπια.

Έτσι, οι γονείς πήραν τα παιδιά τους σπίτι και σύμφωνα με την ενημέρωση από το σχολείο, θα επιστρέψουν για μάθημα την Παρασκευή!

100 μέτρα από το… βυθισμένο λεωφορείο 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το 3ο νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμυρίζει λόγω βροχής. Το ίδιο είχε γίνει και όταν την Αττική «χτύπησε» η κακοκαιρία «Μπάλλος». Όπως μάλιστα αποκαλύπτει γονιός μαθητή στο newsit.gr, το νηπιαγωγείο βρίσκεται πολύ κοντά στη γέφυρα όπου είχε… βυθιστεί ένα λεωφορείο!

«Είναι δεύτερη φορά που πλημμυρίζει αυτό το σχολείο, η προηγούμενη ήταν με τις μεγάλες πλημμύρες. Το σχολείο έχει 100 μέτρα απόσταση από την γέφυρα που βρισκόταν το λεωφορείο. Όταν δηλαδή όλοι ασχολούνταν με το πλημμυρισμένο λεωφορείο, τα σπίτια και το σχολείο κοντά στη γέφυρα είχαν πάθει τεράστιες καταστροφές», ανέφερε ο πατέρας μιλώντας στο newsit.gr.

Όπως σημείωσε, αυτή τη φορά το νηπιαγωγείο πλημμύρισε με βροχή… δυο ωρών! «Χθες έβρεξε πολύ το διάστημα 10:00 με 12:00 και καταλάβαμε ότι θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Πάμε να αφήσουμε λοιπόν τα παιδιά μας στο σχολείο το πρωί και μας είπαν ότι το σχολείο δεν μπορεί να λειτουργήσει γιατί έχει λάσπες».

Αντίθετα από το νηπιαγωγείο, το δημοτικό σχολείο δεν έχει πλημμυρίσει.  

«Δεν γίνεται οι νηπιαγωγοί να μαζεύουν μόνοι τους λάσπες» καταλήγει ο γονιός. 

«Βροχή» τα προβλήματα στην Αττική

Δεν ήταν αυτό το μοναδικό πρόβλημα που έφερε η κακοκαιρία στην Αττική.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, εξαιτίας της βροχής στην Αττική, η Πυροσβεστική δέχτηκε 91 κλήσεις εκ των οποίων τουλάχιστον οι 20 αφορούσαν τον απεγκλωβισμό ανθρώπων από αυτοκίνητα ακινητοποιημένα.

Οι περισσότερες κλήσεις έγιναν από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, την Καλλιθέα και το Παλαιό Φάληρο.

Από τις 20 κλήσεις για απεγκλωβισμό, πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν σε τέσσερις περιπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις οι εγκλωβισμένοι κατάφεραν να απομακρυνθούν μόνοι τους ή με την βοήθεια άλλων πολιτών.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news