facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Παραλίγο νέο “Πέραμα” όταν 16χρονος Ρομά με πλούσιο ποινικό μητρώο επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. στην Πετρούπολη

Ένα νέο “Πέραμα” παραλίγο να ζήσει τα ξημερώματα της Πέμπτης η Πετρούπολη, όταν ανήλικος Ρομά οδηγώντας κλεμμένο αυτοκίνητο, επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο 16χρονος εντοπίστηκε, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, από τους αστυνομικούς να οδηγεί το αυτοκίνητο κοντά στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου, όπου του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Όντας εγκλωβισμένος στο συγκεκριμένο σημείο, έβαλε όπισθεν και προσπάθησε να τους εμβολίσει, με αποτέλεσμα η μια μηχανή με τους δύο αστυνομικούς να πέσει κάτω για να αποφύγει τη σύγκρουση, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά λίγα μέτρα πιο πέρα, ο ανήλικος εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή.

Το απόγευμα της επόμενης μέρας, άνδρες της ΟΠΚΕ αναζήτησαν τον ανήλικο, κοντά στο σημείο κοντά στο σημείο που είχε εγκαταλείψει το όχημα και που αποδείχθηκε ότι ήταν πλησίον της οικίας του.

Όπως, επίσης, αποδείχθηκε, ο νεαρός ήταν σεσημασμένος από την ηλικία των 12 ετών, με πλούσιο ποινικό μητρώο που περιλαμβάνει κλοπές και διαρρήξεις. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μόνο την τελευταία διετία τον έχουν συλλάβει περισσότερες από… 40 φορές ενώ ήταν ένα από τα 4 άτομα, τα οποία στις 18 Οκτωβρίου είχαν συλλάβει αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και του ΤΑ Ζεφυρίου, τη στιγμή που κουβαλούσαν χρηματοκιβώτιο στο σπίτι τους, το οποίο είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από κατ/μα γνωστής αλυσίδας μικρογευματων.

Ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ήταν μέλος και της συμμορίας που έσπαγε μαγαζιά στο Ίλιον, χρησιμοποιώντας καπάκια της ΕΥΔΑΠ.

Ο 16χρονος ήταν με άδεια από τις φυλακές Βόλου, όπου κρατείται, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Εκτός από πλούσιο ποινικό μητρώο έχει και πολλούς τόπους διαμονής, όπως Καματερό, Ζεφύρι, Ρέντη και πρόσφατα Πετρούπολη.

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news