facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Χρήστος Κονταρίδης: Εάν το Κράτος θέλει τέτοια Αστυνομία, να την καταργήσει και να προσλάβει security, αφού έτσι έχει εξελιχθεί το Σώμα

'ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ" ζήτησε ο Υπουργός (από ποιον ήθελα να ήξερα για να δούμε τι υπόβαθρο θα έχει η έρευνα).

ΕΔΕ σαφώς και πρέπει να περάσει ο αστυνομικός, που έδωσε την εντολή, μέσω του εκφωνητή, να αφήσουν το όχημα με τους υπόπτους να περάσει ανενόχλητο. Αυτή η μόνιμη φοβία της Αστυνομίας να κάνει τη δουλειά της πρέπει να σταματήσει, έστω και αν προάγονται όσοι συμπεριφέρονται σαν τον αστυνομικό στο κέντρο και όχι σαν τους κανονικούς Αστυνομικούς πάνω στις μηχανές (που βρίσκονται σε θέση κατηγορουμένου), και εκεί συνίσταται η απαξίωση που βιώνει πολλές φορές το Σώμα από τους πολίτες.

Ο φόβος είτε για να σταματήσεις το όχημα είτε για πιθανά επεισόδια, είτε για ο,τιδήποτε άλλο δεν ταιριάζει σε καμιά Αστυνομία του κόσμου, και αν αυτοί που προίστανται φοβούνται, κακώς επέλεξαν αυτό το επάγγελμα και κάκιστα βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης. Εάν το Κράτος θέλει τέτοια Αστυνομία, να την καταργήσει και να προσλάβει security, αφού έτσι έχει εξελιχθεί το Σώμα.

Υ.Γ. ΟΙ ΔΙ.ΑΣ. ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ. ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ.........

bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news