facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας: Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την οργή της Άγκυρας

Την οργισμένη απάντηση της Τουρκίας για την ελληνογαλλική συμφωνία σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας πως «καμία από τις κινήσεις που κάνει η Ελλάδα δεν παρεκκλίνει από αυτά που ορίζει το Διεθνές Δίκαιο και έχουν συνυπογράψει όλα τα πολιτισμένα κράτη».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ στον απόηχο της δήλωσης του εκπροσώπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που κατηγόρησε την Ελλάδα για μαξιμαλιστικές αξιώσεις, λέγοντας ότι «αντί συνεργασίας, η πολιτική εξοπλισμού της Ελλάδας και η προσπάθειά της να απομονώσει  και να αποξενώσει την Τουρκία, είναι μια προβληματική πολιτική που θα βλάψει τον εαυτό της και την ΕΕ», ο κ. Οικονόμου απάντησε πως «άλλος έχει αναθεωρητικές τάσεις εδώ  στη γειτονία μας».

 «Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις αντιδράσεις, άλλα δεν παίρνουμε τις αποφάσεις μας με βάση το πώς θα αντιδράσει η Τουρκία», διεμήνυσε ο κ. Οικονόμου, σημειώνοντας ότι «η χωρά με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα κάνει ό,τι πρέπει να κάνει».

Να σημειωθεί επίσης ότι νωρίτερα σήμερα, στις 11:26 το πρωί, ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήσεις πάνω από το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους στα 29.000 πόδια .Στις 11:27, δεύτερο ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήσεις πάνω από το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους, σε ύψος 11.000 ποδιών, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ. Τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Στο μεταξύ στις 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα ο 63ος γύρος των Διερευνητικών Επαφών Ελλάδας-Τουρκίας.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news