facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Τρίτη δόση εμβολίου για όλους τους Ελληνες άνω των 50 ετών

Ανοίγει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου η πλατφόρμα για ραντεβού χορήγησης τρίτης δόσης σε άτομα άνω των 50 ετών. Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών συστήνει τη διενέργεια τρίτης δόσης σε άτομα άνω των 50 ετών, άτομα με χρόνια νοσήματα που ανήκουν στην ομάδα Α και Β και με δεδομένο ότι έχουν συμπληρωθεί έξι μήνες από τη δεύτερη δόση.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 9 Οκτωβρίου και αφορά 100.000 άτομα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα αναφέρθηκε στα παιδικά πάρτι. Είπε πως τα παιδιά πρέπει να είναι κοινωνικοποιημένα, αλλά είναι καλό να κρατούν τον αριθμό σε μονοψήφια νούμερα, καθώς τα μικρά παιδιά δεν είναι εμβολιασμένα.

Η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου συνέδεσε εκ νέου τον αριθμό των κρουσμάτων με τα επίπεδα εμβολιασμού. Τόνισε πως οι εμβολιασμένοι έχουν μικρότερο κίνδυνο να κολλήσουν, ακόμη και εάν εκτεθούν στον ιό.

Εκτίμησε πως η επιδημία έχει τάσεις σταθεροποίησης και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την Αττική, λέγοντας πως παρατηρείται μικρή αύξηση στον Νότιο, τον Βόρειο και στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Η πληρότητα των ΜΕΘ - είπε - ξεπερνά πανελλαδικά το 60%, ενώ στη Θεσσαλονίκη είναι πάνω από 96%.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news