facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Αρνήθηκε να υποβληθεί το παιδί της σε ιατρική πράξη και συνελήφθη!

Στη σύλληψη μιας μητέρας 43 ετών από τα Χανιά προχώρησαν οι Αστυνομικές αρχές, καθώς - σύμφωνα με πληροφορίες - αρνήθηκε να υποβληθεί το παιδί της σε ιατρική πράξη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στο Ηράκλειο. 

Όπως αναφέρουν πηγές, το 15χρονο παιδί αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και από τα Χανιά χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τη μητέρα ότι είναι απαραίτητο να προβούν σε συγκεκριμένη ιατρική πράξη και συγκεκριμένα να αφαιρέσουν υγρό από την καρδιά λόγω φλεγμονής, εκείνη αρνήθηκε με τους γιατρούς να προσπαθούν να της εξηγήσουν την αναγκαιότητα της πράξης και να της ζητούν να συνεργαστεί. Διαφορετικά θα έπρεπε να ενημερώσουν την αστυνομία, όπως της είπαν.

Η 43χρονη επέμεινε ωστόσο με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η γυναίκα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Η 43χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία
 
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε η 43χρονη μητέρα η οποία, όπως έγραψε ήδη το Cretalive, αρνήθηκε να υποβληθεί το παιδί της σε ιατρική πράξη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στο Ηράκλειο. 

Η γυναίκα, η οποία συνελήφθη, αναμενόταν να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ωστόσο ένιωθε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε παραγγελία από τον Εισαγγελέα να εξεταστεί από δύο ψυχιάτρους του δημοσίου τομέα.

cretalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news