facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Μεσσηνία: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας που βρέθηκε θαμμένη σε αυλή σπιτιού – Ανατριχιαστικά στοιχεία και εικόνες

Ένα πτώμα «θαμμένο» κάτω απο τσιμέντο στην αυλή οικίας στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό δείχνουν ότι το πτώμα να ανήκει στην 42χρονη, εξαφανισμένη, Ρουμάνα Μόνικα Γκιους, η οποία διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στο συγκεκριμένο οίκημα, με τον σύζυγό της να έχει φύγει από καιρό για τη Ρουμανία.

Αυτό που οδήγησε τις αρχές να ψάξουν στο συγκεκριμένο σημείο ήταν το γεγονός ότι υπήρχε διαφορετικό χρώμα τσιμέντου στην αυλή της οικίας. Έτσι, σήμερα το πρωί σκαπτικό μηχάνημα παρουσία της αστυνομίας έσκαψε το σημείο και βρέθηκε το πτώμα θαμμένο κάτω από το τσιμέντο. Να σημειωθεί ότι κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα είχαν γίνει έρευνες το προηγούμενο διάστημα σε πηγάδι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Πως έφτασαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα

Οι ιδιοκτήτες κοντινού σπιτιού, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα, είναι ιδιοκτήτες και της οικίας που ζούσε η εξαφανισμένη 42χρονη Μόνικα Γκιους με τον σύντροφό της. Κάποια στιγμή η σύζυγος πήγε στο σημείο για να κάνει κάποιες εργασίες καθαριότητας και πρόσεξε ότι σε ένα σημείο στην αυλή έλειπε ένα σκαλοπάτι από τη σκάλα που οδηγούσε στον δεύτερο όροφο της οικίας και μάλιστα είχε πέσει πρόσφατα τσιμέντο. Οι ιδιοκτήτες ειδοποίησαν την αστυνομία και σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί με τη βοήθεια συνεργείου πήγαν στο σημείο προκείμενου να σκάψουν και βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι όποιος τοποθέτησε το πτώμα εκεί είχε φροντίσει να καλύψει καλά τα ίχνη του αφού είχε ρίξει πάνω από το φρέσκο τσιμέντο άμμο και χώματα για να μην φαίνεται!

Η μυστηριώδης εξαφάνιση

Η 42χρονη Μόνικα Γκιους, μητέρα τριών παιδιών,  έμενε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην περιοχή, εργαζόταν ως καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά τελευταία ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς τέσσερις μήνες μετά.

Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά το Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς τέσσερις μήνες μετά.

Οι καταγγελίες για κακοποίηση

Η Μόνικα, όπως καταγγέλθηκε στην εκπομπή, «Φως στο Τούνελ», βίωνε συχνά ενδοοικογενειακή βία και από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της, αλλά και από τον σύντροφό της.

Ο μεγαλύτερος γιος της που ζει στην Αγγλία, είχε καταγγείλει στην εκπομπή πως ο άνθρωπος αυτός την έστειλε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι από το ξύλο.

Ο σύντροφός της, όταν η Μόνικα εξαφανίστηκε, είπε σε κάποιους φίλους του, ότι θα έφευγε για τη Ρουμανία για μια καλύτερη δουλειά. Μιλώντας τότε στην εκπομπή, ανέφερε πως η Μόνικα «ζει και βασιλεύει» και υπέδειξε κάποια άλλα πρόσωπα, που πιθανότατα γνωρίζουν που βρίσκεται. Δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Η ξαδέλφη της 42χρονης, που είχε κάνει τη δήλωση εξαφάνισης στην ελληνική αστυνομία, είχε πει στην εκπομπή:

«Με πήρε τηλέφωνο η αδελφή της, που ζει στην Ιταλία για να με ενημερώσει πως έχει εξαφανιστεί από το Φεβρουάριο. Τα τελευταία είκοσι χρόνια έμενε στην Κυπαρισσία. Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε και δεν ήθελε να ανακατευτεί γιατί φοβόντουσαν. Η ζωή της δεν ήταν εύκολη, την κακοποιούσε ο σύζυγός της και αναγκάστηκε να τον χωρίσει. Στην πορεία σύναψε σχέση με κάποιον συμπατριώτη της, όπου κι εκείνος της φερόταν βίαια. Πιστεύω πως η Μόνικα δε ζει. Ας μιλήσουν όσοι ξέρουν, τι φοβούνται;», αναρωτήθηκε.

gargalianoionline

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news