facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Μίκης Θεοδωράκης: 54χρονος ισχυρίζεται πως είναι γιος του – Ασφαλιστικά μέτρα από την οικογένεια - «θα κάνω τεστ DNA»

«Η επιστήμη κάνει θαύματα ας έρθουν όλοι οι γενετιστές του κόσμου να το διαπιστώσουν. Υπάρχουν στοιχεία που το αποδεικνύουν», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Κουρής.

Στην ευελπίδων βρέθηκε και η κόρη Μικη Θεοδωρακη Μαργαρίτα, καθώς αυτήν την ώρα
εκδικάζεται η αίτηση για προσωρινή διαταγή να σταματήσει η χρήση του επιθέτου «Θεοδωράκης» μέχρι και την τελική απόφαση του δικαστηρίου επί του θέματος.

«Δεν θα απαντήσω στην ερώτηση εάν είναι ο πατέρας μου. Εγώ ξέρω ότι από το 2009 που άρχισα να του κάνω αφιερώματα το έκανα με την συναίνεση του. Με βοήθησε με το υλικό του να φτιάξω το Μίκης radio, μου έκλεισε συνεντεύξεις. Είχαμε μια πολύ καλή σχέση και με προστάτευε από αυτά που βιώνουμε σήμερα», τόνισε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου ο Νίκος Κουρης.

«Με την Μαργαρίτα δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις ούτε το επιδίωξα, ενώ δεν επιθυμούσα καθόλου την δημοσιότητα, ειδικά με αυτόν το τρόπο. Θέλω να πω στην μαργαρίτα να μελετήσει το τραγούδι του νεκρού αδελφού, να της πω ότι αν ψάξει στο σπίτι θα βρει χειρόγραφο κείμενο που είχα αφήσει στο Μικη ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει η περιουσία του. Δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ εάν ο Γιώργος και η Μαργαρίτα δεν είχαν φερθεί τόσο απρεπείς. Η επιστήμη κάνει θαύματα ας έρθουν όλοι οι γενετιστές του κόσμου να το διαπιστώσουν. Υπάρχουν στοιχεία που το αποδεικνύουν», καταλήγει.

«Θα κάνω τεστ DNA για να αποδείξω ότι είμαι γιος του»

Από την πλευρά του, ο 54χρονος απαντώντας στα ασφαλιστικά μέτρα της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, υπογραμμίζει ότι υπάρχουν ντοκουμέντα που το πιστοποιούν, όπως η δήλωση της μητέρας του και το γεγονός ότι ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης δεν είχε αμφισβητήσει ποτέ την ύπαρξή του. Ερωτηθείς σχετικά, είπε θα κάνει τεστ DNA για να φανεί και με τα επιστημονικά δεδομένα ότι είναι γιος του.

dikaiologitika

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news