facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Φωτιά στην Ανατολική Μάνη: «Κάηκαν 56 σπίτια για μια ώρα δουλειά»

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στην Ανατολική Μάνη της Λακωνίας, η οποία κατακαίει την περιοχή για έβδομη ημέρα. Για τις καταστροφές που έχει προκαλέσει το πύρινο μέτωπο μίλησε στο newsit.gr o δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, Πέτρος Ανδρεάκος.

«Ευελπιστούμε σήμερα να τελειώσει η φωτιά μετά από 7 ημέρες. Σήμερα ήρθε εναέριο και έκανε μια ρίψη. Για μία ώρα δουλειά την Τετάρτη έγινε όλο αυτό. Για μία ώρα. Κάηκαν 56 σπίτια» δήλωσε στο newsit.gr o δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, Πέτρος Ανδρεάκος. Και πρόσθεσε: «Για να καταλάβετε η έκταση που έχει καταστραφεί με το αμάξι η διαδρομή είναι 60 χιλιόμετρα. Αυτό δείχνει την ανικανότητα όλων όσοι ασχολούνται με την Πολιτική Προστασία. Θα έπρεπε να ντρέπονται».

«Ξεκίνησε η φωτιά από την άκρη του νομού η φωτιά και έφτασε μέχρι την μέση. Εμείς ως δήμος καταγράψαμε 56 καμένα σπίτια. Εκτός χωραφιών στάβλων και καλλιεργειών. Τεράστια η ζημιά. Τεράστια καταστροφή» σημείωσε στο newsit.gr o Πέτρος Ανδρεάκος.

Οι δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή

Για την κατάσβεση, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται από 62 πυροσβέστες με 23 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης. 

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε ύφεση, ενώ υπάρχει μια αναζωπύρωση στο χωριό Ίσαρη.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news