facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Δημοσκόπηση MRB: Το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

Την… φωτογραφία της στιγμής και των διαθέσεων του εκλογικού σώματος δείχνουν οι τάσεις της MRB που αποτυπώνουν τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων και στην δημοσκόπηση η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 36,8% στο ερώτημα σχετικά με την πρόθεση ψήφου.

Έτσι, το κυβερνών κόμμα προηγείται με διαφορά της τάξης των 13 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που έπεται με ποσοστό 23,8%.

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής με 7,1%, ενώ ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,2% κι έπειτα η Ελληνική Λύση με 3,5%. Τέλος, το ΜέΡΑ25 με 3%.

Οι πολίτες δείχνουν να εδραιωμένη άποψη πως στις εκλογές πρώτο κόμμα θα αναδειχθεί η ΝΔ και στην λεγόμενη «παράσταση νίκης» το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη συγκεντρώνει 54,7% και προηγείται με 36 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ που είναι στο 18,7%, αν και η διαφορά έχει μειωθεί από το 42,8% μεταξύ των δύο κομμάτων όπως είχε καταγραφεί από την MRB τον Δεκέμβριο του 2020.

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

Στο ερώτημα ποιον θεωρείτε από τους καλύτερους υπουργούς και ποια είναι η εικόνα σας για το έργο του, οι πολίτες δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια. Δεύτερος δημοφιλέστερος ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και τρίτος υπουργός με τις περισσότερες… θετικές ψήφους των πολιτών ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Τη 10άδα των δημοφιλέστερων υπουργών συμπληρώνουν κατά σειρά οι: Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Κωστής Χατζηδάκης, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news