facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Άρχισαν τα πλαστά πιστοποιητικά: 34 συλλήψεις στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Νέα μόδα με πλαστά πιστοποιητικά έρχεται μετά τα καινούργια περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στις μετακινήσεις, προκειμένου να αποτραπεί η μετάδοση του κορονοϊού και να ενθαρρυνθούν οι πολίτες για τον εμβολιασμό

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, οι πολίτες που μετακινούνται με πλοία και αεροπλάνα οφείλουν να υπόκεινται σε rapid test ή μοριακό έλεγχο πριν το ταξίδι τους και να επιδεικνύουν το σχετικό πιστοποιητικό, που διαβεβαιώνει ότι ελέγχθηκαν και είναι αρνητικοί στον κορονοϊό. Αρκετοί, όμως, είναι εκείνοι που προσπαθούν να «γλιτώσουν» την εξέταση κατά του κορονοϊού, φτιάχνοντας πλαστά πιστοποιητικά, προκειμένου να παραπλανήσουν τις ελεγκτικές αρχές ότι έχουν υποβληθεί στα προβλεπόμενα τεστ.

Τέτοιες ήταν οι περιπτώσεις 34 ανθρώπων στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο της Κρήτης, των οποίων τα πλαστά πιστοποιητικά διαπιστώθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 28.06.2021 έως και 04.07.2021.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων 26 άνδρες και 8 γυναίκες, που κατηγορούνται για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Πολωνίας, Τσεχίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ουγγαρίας και Πορτογαλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία, Τσεχία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ολλανδία, Αυστρία και την Ισπανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news