facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ρόδος: Χειροπέδες σε γυναίκα «επειδή τραγουδούσε» (βίντεο)

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν εικόνες από πλατεία στη Ρόδο, οι οποίες ήλθαν το φως της δημοσιότητας.

Τις κατέγραψε περαστική με το κινητό τηλέφωνό της και δείχνουν μια γυναίκα να προσαγάγεται από αστυνομικούς. Να οδηγείται μέσα σε ένα αυτοκίνητο -τύπου τζιπ- της ΕΛ.ΑΣ. και να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Ο γυναίκα διαμαρτύρεται και οι αστυνομικοί της κρατούν τα χέρια πίσω από την πλάτη, προκειμένου να την ακινητοποιήσουν. Της περνούν χειροπέδες, τη βάζουν μέσα στο υπηρεσιακό όχημά τους και αποχωρούν μαζί της από την πλατεία.

ΡΟΔΟΣ

Σύμφωνα με όσα γράφει η αυτόπτης μάρτυρας που έχει καταγράψει το βίντεο, η γυναίκα προσήχθη στο Α.Τ. επειδή τραγουδούσε, κάτι που -όπως λέει- είναι ενάντια στα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την πανδημία.

Οι περαστικοί χειροκροτούν ειρωνικά τους αστυνομικούς και διαμαρτύρονται για το σκηνικό που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους. «Συγχαρητήρια, τώρα το πατάξατε το έγκλημα!», φωνάζει ένας άλλος περαστικός στα όργανα της τάξης.

Δείτε το:

(Βίντεο και Φωτογραφίες: Χρήστρια Instagram)

Σημειώνεται πως η προσαχθείσα φαίνεται να μη φοράει μάσκα, ενώ, πέρα από τα γραφόμενα της περαστικής για το συμβάν, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.

ieidiseis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news