facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Πύργος: Έρευνες για όπλα στην υπόθεση Κορφιάτη - Βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ - Οι Ηλείοι εμπλεκόμενοι

Την εμπλοκή των προσώπων από την Ηλεία ερευνούν οι Αρχές σχετικά με τις υποθέσεις δολοφονιών της Χριστίνας Κλουτσινιώτη και του Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο.

Χθες το απόγευμα (Σάββατο) σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, πραγματοποίησαν έρευνα σε χωριό του Πύργου, στο σπίτι που φέρεται να ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο άμεσα εμπλεκόμενου στην υπόθεση και σαφώς έχει σχέση με την Ηλεία.

Οι αρχικές πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί ήταν πως στο συγκεκριμένο σπίτι ήταν κρυμμένος οπλισμός που πιθανότατα έχει χρησιμοποιηθεί στις δύο δολοφονίες στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι αστυνομικοί φέρονται να εντόπισαν δύο καλάσνικοφ σε αποθήκη του σπιτιού.

Τα δύο όπλα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ προς έλεγχο για να εξεταστούν και να φανεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε ποιες υποθέσεις.

Η εμπλοκή των προσώπων από την Ηλεία συνεχίζει να ερευνάται διεξοδικά καθώς είχαν κομβικό ρόλο στην διαφυγή - κατά τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη - από τη Ζάκυνθο. Τα άτομα από την Ηλεία που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση με διαφορετικό ρόλο ο καθένας είναι τρία.

Όπως έχει αναφερθεί από την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ 4 προς 5 Ιουνίου του 2020 δύο από τους συλληφθέντες (38 & 36 ετών αντίστοιχα), κανόνισαν και πραγματοποίησαν τη μεταφορά του φουσκωτού σκάφους ιδιοκτησίας 44χρονου κατηγορουμένου – μη συλληφθέντα, από την Αθήνα στην Ηλεία.

Σε χωριό της περιοχής του Πύργου το σκάφος, παρελήφθη από τον Ηλείο 63χρονο συλληφθέντα - ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα για υποθέσεις ναρκωτικών - και με τη βοήθεια 50χρονου συλληφθέντα, το απέκρυψε σε αποθήκη ξυλείας ιδιοκτησίας του τελευταίου, όπου και παρέμεινε κρυμμένο έως και τις 8 Ιουνίου 2020.

Το βράδυ εκείνης της ημέρας δύο από τους συλληφθέντες σήμερα ο 38χρονος και ο 39χρονος ταξίδεψαν από την Αθήνα με προορισμό χωριό του Πύργου. Εκεί σε αποθήκη - ξυλουργείο συναντήθηκαν με τον 63χρονο συλληφθέντα και τον 60χρονο συλληφθέντα που είναι και ο ιδιοκτήτης της αποθήκης.

Στη συνέχεια, οικείο πρόσωπο του 60χρονου μετέφερε το σκάφος με φορτηγό όχημα, από την αποθήκη στο λιμανάκι της Σκαφιδιάς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Στη συνέχεια οι ο 38χρονος και ο 39χρονος, ανέβηκαν στο σκάφος στη Ζάκυνθο.

ilialive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news