facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Καταγγελία για βιασμό γυναίκας στα Πετράλωνα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο (βίντεο, εικόνες)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την οδό Συμμαχιδών στα Πετράλωνα το απόγευμα του Σαββάτου (19/06), καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε καταγγελία πως άνδρες, φέρεται να έχουν προβεί σε βιασμό σε βάρος κοπέλας, που πήγε στο σπ΄ίτι του ενός για να καθαρίσει.  Αστυνομικές δυνάμεις και γείτονες των φερόμενων θυτών συγκεντρώθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γείτονες, οι δράστες ήταν δυο στο συγκεκριμένο σπίτι, στο οποίο μένει ο ένας. Αυτός κα΄λεσε τη γυναίκα για να καθαρίσει τον χώρο. Εκείνη την ώρα, οι δυο άνδρες ήταν μαζί και φέρεται να βιάστηκε από τον έναν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους έφυγαν από τον ακάλυπτο, ενώ από τη γυναίκα πήραν και το πορτοφόλι,. Είχε προηγηθεί και τσακωμός ανάμεσά τους. 

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι συγκεκριμένοι άνδρες «ταμπουρώθηκαν» στην πολυκατοικία. Στο σημείο αναμενόταν και εισαγγελέας, ώστε με δική του εντολή οι αστυνομικές δυνάμεις  να κάνουν επέμβαση. Παράλληλα στο σημείο υπήρξε πλήθος κόσμου που φώναζε συνθήματα κατά των φερόμενων ως δραστών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυνάμεις της Αστυνομίας, μετά από κάποια ώρα αποχώρησαν, καθώς δεν βρήκαν κάποιους στον χώρο.

Μάρτυρας είπε στο «Dnews»: «Άκουγα τη φωνή της κοπέλας, την άκουγα να φωνάζει βοήθεια με κρατάνε. Πού είστε την ρώτησα, μου είπε στο ισόγειο. Βγήκε ο ένας και μου είπε « μπες μέσα κυρία μου και μην ανακατεύεσαι. Πηρα αμέσως την αστυνομία και ήρθε. Άκουσα τους δυο δράστες που έλεγαν "πάρε της το πορτοφόλι να φύγουμε γιατί θα φας δέκα χρόνια για το βιασμό. Ας έρθουν να μπουν μέσα του απαντούσε ο άλλος"».

«Ενημερώθηκαμε από συντρόφισσα στην γειτονιά ότι εργαζόμενη ξέφυγε από άντρα ο οποίος την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι και την κρατούσε από το πρωί εκεί και την βίαζε. Καλούμε σε συγκέντρωση στις 19:30 στη συμβολή των οδών Κειριαδων και Συμμαχιδων στα Πετράλωνα», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «indymedia».

viasmos katharistria anilikoi eirini 7

viasmos katharistria anilikoi eirini 6

viasmos katharistria anilikoi eirini 1

viasmos katharistria anilikoi eirini 2

viasmos katharistria anilikoi eirini 3

viasmos katharistria anilikoi eirini 4

viasmos katharistria anilikoi eirini 5

dikaiologitika

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news