facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Γιάννης Λαγός: Συνελήφθη στις Βρυξέλλες

Συνελήφθη στις Βρυξέλλες όπου βρισκόταν ο Γιάννης Λαγός, μετά και το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη κοντά στο σπίτι του.

Τη σύλληψή του επιβεβαίωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Λαγός προσπαθούσε να φύγει από το Βέλγιο.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Λαγός συνελήφθη από την Βελγική αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις ελληνικές αρχές σε εκτέλεση του συγκεκριμένου εντάλματος σύλληψης. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την έκδοσή του.

Ο Λαγός έχει δικαίωμα να προβάλλει και ο ίδιος αντιρρήσεις για την σύλληψή του. Αν προσφύγει κατά του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης τότε η διαδικασία έκδοσης μπορεί να πάρει και 2 με 3 μήνες.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε λίγο μετά την ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο για άρση της ασυλίας του.

Υπενθυμίζεται ότι στην ψηφοφορία που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας και τα αποτελέσματά της ανακοινώθηκαν σήμερα, 658 ψήφισαν υπέρ και 25 κατά.

Ο Γιάννης Λαγός καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών και οκτώ μηνών στη δίκη για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής, ωστόσο, «κρύφτηκε» πίσω από την ασυλία της θέσης που είχε ως ευρωβουλευτής.

Η ανάρτηση στο twitter
 
Ο καταδικασθείς ευρωβουλευτής έκανε ανάρτηση στο twitter μέσα από περιπολικό.

newsit 

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news