facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ερυθρός Σταυρός : Συνελήφθη ο 60χρονος για τη δολοφονία του 76χρονου διασωληνωμένου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού θανάτου νοσηλευόμενου διασωληνωμένου ασθενούς στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, επίσης νοσηλευόμενου στον ίδιο θάλαμο, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Ο ανωτέρω συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο. Το αποτύπωμα που άφησε ο φερόμενος ως δολοφόνος στον αναπνευστήρα ήταν αυτό που τον πρόδωσε.

Σύμφωνα με την αναφορά της ελληνικής αστυνομίας:

«Περί την 23:00 ώρα της 7.4.21, στο θάλαμο 235, της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύονταν οι πάσχοντες με κορωνοιό: α) ο Σ.Ε γεννημένος το 1944 ο οποίος ήταν διασωληνωμένος και ο β) υπήκοος Αλβανίας Μ.S γεννημένος το 1961 ο οποίος δεν ήταν διασωληνωμένος, ήχησε ο συναγερμός του αναπνευστήρα του Σ.Ε όπου οι προστρέξαντες ιατροί διαπίστωσαν ότι δεν είχε ενδείξεις καρδιακού σφυγμού και ξεκίνησαν διαδικασία αναζωογόνησης. Δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν και τις 00:12 διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Κατά την προσπάθεια να τον επαναφέρουν διαπίστωσαν ότι είχε βγει η πρίζα του αναπνευστήρα, ο σωλήνας αερισμού είχε βγει από τη βάση του και η οθόνη του αναπνευστήρα είχε αναποδογυρίσει.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς στην κλινική επιτρέπονταν αυστηρά η είσοδος μόνο του προσωπικού. Ο θανών που ήταν σε καταστολή, δεν ήταν σε θέση να αφαιρέσει από μόνος του τη συσκευή. Ο θάλαμος του νοσοκομείου εξερευνήθηκε από τα Εγληματολογικά Εργαστήρια και ανευρέθη αποτύπωμα του M.S στη συσκευή του αναπνευστήρα»

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news