facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Επεισόδια το πρωί στο Πανόραμα Άνω Λιοσίων με Ρομά. Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Συνελήφθησαν 5 άτομα

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί στο Πανόραμα Άνω Λιοσίων, όταν συνεργεία του Δήμου Φυλής, με τη συνδρομή μονάδας από τα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έξωση οικογένειας Ρομά από καταπατηθέν δημοτικό ακίνητο και παράλληλα να κατεδαφίσουν διπλανό παράπηγμα. Κατά τις αψιμαχίες τραυματίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν περίπου στις 10 το πρωί, όταν τα συνεργεία του Δήμου ξεκίνησαν τις διαδικασίες έξωσης, με βάση τα έγγραφα που είχαν στα χέρια τους. Οι Ρομά αρνήθηκαν να φύγουν και άρχισαν να πετούν πέτρες και ξύλα κατά των συνεργείων και των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός και να αντεπιτεθούν οι άνδρες των ΤΑΕ.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο ομάδα της ΟΠΚΕ, οι άνδρες της οποίας ύστερα από συμπλοκή, συνέλαβαν 5 άτομα. Τελικά, ύστερα από αρκετή ώρα, τα πνεύματα ηρέμησαν και τα συνεργεία του Δήμου κατάφεραν να κατεδαφίσουν μόνο το ένα κτίριο, ενώ συνεχίζονται ακόμα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αστυνομίας, του Δήμου και της δικηγόρου των Ρομά για τις επόμενες ενέργειες.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα είχε επιχειρηθεί ξανά έξωση της οικογένειας Ρομά από το συγκεκριμένο ακίνητο, η οποία εκείνη την ημέρα απομακρύνθηκε, ο χώρος σφραγίστηκε, αλλά τελικά μέλη της έσπασαν τις κλειδαριές και ανακατέλαβαν το σπίτι.

doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news