facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Κορωνοϊός - Κάλυμνος: Πολλοί οι αρνητές του ιού στο νησί, λέει ο δήμαρχος

Για τουλάχιστον 80 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κάλυμνο μίλησε ο δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Διακομιχάλης. Σημείωσε πως έχουν εντοπιστεί οι 4-5 πυρήνες από τους οποίους προήλθαν τα κρούσματα, προσθέτοντας ότι είναι όλοι σε καραντίνα. Όπως είναι γνωστό, στο νησί επιβλήθηκε αυστηρό lockdown, μετά από την καταγραφή αρκετών κρουσμάτων. 

Ο δήμαρχος επισήμανε ότι στο νησί υπάρχουν πολλοί αρνητές του ιού που δεν εφάρμοζαν τα μέτρα, ενώ τα Χριστούγεννα γιορτάστηκαν με πολύ μεγάλη παρουσία κόσμου σε ορισμένες εκκλησίες και πολλές γειτονιές γιόρτασαν μαζικά. 

«Δυστυχώς υπήρχαν πολλοί αρνητές στο νησί που δεν εφάρμοζαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα. Τα Χριστούγεννα εδώ γιορτάστηκαν τουλάχιστον στο κομμάτι των εκκλησιών με πολύ μεγάλες παρουσίες, κόσμο. Δυστυχώς. Από την άλλη μεριά υπήρχαν συνωστισμοί και συγχρωτισμοί σε κάποιες περιοχές που ελέγχθηκαν πλημμελώς παρά τις εκκλήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος του νησιού, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. 

«Στην Κάλυμνο λειτουργούν κάποιες περιοχές με παραδοσιακό τρόπο, το ένα νοικοκυριό μπορεί να μεταφερθεί στο άλλο, δεν είναι θέμα αρραβώνων» επισήμανε.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news