facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Λαμία: Χειροπέδες στη συμμορία 7 Ρομά που τάραξε στις διαρρήξεις κεντρικά καταστήματα (Βίντεο)

Γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας περνώντας χειροπέδες σε εφτά Ρομά, που εμπλέκονται στα απανωτά «χτυπήματα» διαρρήξεων σε καταστήματα στο κέντρο της Λαμίας κι σε άλλες συναφείς παράνομες πράξεις.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης (11/11) προχώρησαν σε προσαγωγές και αργότερα σε συλλήψεις πέντε ανήλικων Ρομά και ενός ενήλικα, για τις διαρρήξεις σε τέσσερα τουλάχιστον καταστήματα του κέντρου, ενώ φέρεται να εμπλέκονται και σε περιπτώσεις διαρρήξεων σε αυτοκίνητα.

Σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν και συνέλαβαν και τον έβδομο της παρέας, που έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για παρόμοιες πράξεις.

«Ερχόμαστε και βρίσκουμε τα μαγαζιά μας σπασμένα και λεηλατημένα. Δεν είναι η πρωτη φορά και είμαστε στο κέντρο της πόλης. Θέλουμε μέσα στα στενά περισσότερη αστυνόμευση....», είχαν πει στο Lamiareport επαγγελματίες που εν μέσω lockdown βρήκαν τα καταστήματά τους λεηλατημένα από τους νεαρούς διαρρήκτες.

Δείτε το βίντεο:

lamiareport

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news