facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Κορωνοϊός: «Βράζει» η Γαλλία - 58.000 νέα κρούσματα σε μία ημέρα

Εκτός ελέγχου συνεχίζει το δεύτερο κύμα του νέου κορωνοϊού στη Γαλλία, παρά τα δρακόντεια περιοριστικά μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση Μακρόν. Σήμερα, το γαλλικό Υπουργείο Υγείας, δήλωσε 58.046 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19.

Ο Υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν προέτρεψε τους Γάλλους να σεβαστούν τους περιορισμούς χωρίς τους οποίους το δεύτερο κύμα θα είναι «υψηλότερο και βαρύτερο» από το πρώτο.

«Η Γαλλία είναι η χώρα στην Ευρώπη με τον μεγαλύτερο αριθμό περιπτώσεων, 1,6 εκατομμύρια», τόνισε ο Ζερόμ Σαλομόν, Γενικός Διευθυντής Υγείας. «Αυτό το δεύτερο κύμα αφορά ολόκληρη την επικράτεια. Όλες οι περιοχές ανησυχούν, ιδιαίτερα περιοχές που επηρεάστηκαν ελάχιστα από το πρώτο κύμα ».

Ο Γενικός Διευθυντής Υγείας αναφέρει ποσοστό μεταδοτικότητας 1,14, ενώ θα πρέπει να είναι κάτω από το 1. «Πρέπει να μειώσουμε τον αριθμό των μολυσμένων, τον αριθμό των ατόμων που φτάσετε στο νοσοκομείο, να πέσει ο δείκτης RO κάτω από 1».

Σε 24 ώρες, η Γαλλία κατέγραψε 3.000 νέες νοσηλείες που συνδέονται με την πανδημία, συμπεριλαμβανομένων 447 σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Το ποσοστό θετικών τεστ είναι 20,76%.

Le Figaro και τη Le Monde/naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news