facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Πολυτεχνείο: Αφέθηκε ελεύθερος ο 40χρονος του Επαναστατικού Αγώνα

Ελεύθερος είναι ο 40χρονος, κατάδικος στο παρελθόν για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, που συνελήφθη το πρωί της 17ης Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την απαγόρευση των επετειακών συγκεντρώσεων για το Πολυτεχνείο.

Σήμερα δικάστηκε από το Μονομελές Αυτόφωρο για το αδίκημα της παράνομης οπλοφορίας και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με τριετή αναστολή και 200 ευρώ χρηματική ποινή.

Μετά την καταδίκη του αφέθηκε ελεύθερος, προφανώς επειδή δεν έχει παραβιάσει κανέναν από τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί με την υφ’ όρων αποφυλάκιση του για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Κάτι το οποίο διέρρεαν κύκλοι της αστυνομίας την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, στυλιάρια και ένα μαχαίρι.

Απολογούμενος 40χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι είχε άδεια μετακίνησης, τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας και μετέφερε σε συντρόφους του διάφορα αντικείμενα και σημαίες λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου.

Για το μαχαίρι που τελικά και καταδικάστηκε, υποστήριξε ότι είναι ένα φαλτσετάκι-κοπίδι που το είχε μαζί του ως εργαλείο, για την εργασία του σε εταιρεία επίπλων

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news