facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Εφυγαν από την Αττική 154.621 οχήματα σε τρεις ημέρες

Οπου φύγει φύγει οι κάτοικοι της Αττικής. Σπεύδουν να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα για να περάσουν το lockdown στην επαρχία. Συνολικά το τελευταίο τριήμερο έφυγαν από την Αθήνα 154.621 οχήματα.

Συνολικά 73.637 οχήματα έφυγαν από την πρωτεύουσα μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, σύμφωνα με στοιχεία της τροχαίας.

  • Την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου, εξήλθαν από τα διόδια της Ελευσίνας 39.077 οχήματα και 34.560 από τα διόδια Αφιδνών.
  • Την Πέμπτη έφυγαν 44.413 οχήματα από τις δύο Εθνικές Οδούς και την Τετάρτη 36.571 οχήματα.

Επί ποδός βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία για την επιτήρηση εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων. Κόβονται οι άδειες των αστυνομικών, με στόχο να είναι διαθέσιμος ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός ένστολων στο δρόμο.

Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. είναι όμοιος με εκείνον που είχε εφαρμοστεί στο lockdown του περασμένου Μαρτίου, με μόνη διαφορά το ύψος των προστίμων που αυτή τη φορά έχει διπλασιαστεί.

Συγκεκριμένα όσοι παραβιάζουν τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ και όχι 150 ευρώ, όπως ήταν το Μάρτιο. Το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ δεν αφορά μόνο στην παραβίαση των μέτρων για τις μετακινήσεις αλλά και στη χρήση μάσκας.

Αρνητικό ιστορικό ρεκόρ κίνησης στην Αθήνα την Παρασκευή

Το μεγαλύτερο ιστορικό αρνητικό ρεκόρ κίνησης από το 2007 κατεγράφη στους δρόμους της Αττικής χθες, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου παραμονή του lockdown, σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής.

Ενδεικτικά σημειώνεται ότι ο κυκλοφοριακός φόρτος ήταν αυξημένος κατά 15% σε σχέση με την παραμονή Χριστουγέννων του 2019 και 35% συγκριτικά με μια τυπική Παρασκευή και μάλιστα όχι μόνο τις ώρες αιχμής .

Ως αποτέλεσμα αυτή της κυκλοφοριακής συμφόρησης ήταν σε κεντρικές οδικές αρτηρίες όπως είναι οι λεωφόροι Κηφισού, Μεσογείων, Βουλιαγμένης, Πειραιώς και Κηφισίας, να παρατηρηθούν αυξήσεις στους χρόνους διαδρομών έως και 200% και συνακόλουθα μεγάλες καθυστερήσεις στους χρόνους διαδρομών.

 euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news