facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Σοκαριστική φωτογραφία του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ με κρεμασμένη ταμπέλα στον λαιμό του

Σοκάρει η φωτογραφία που του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρη Μπουραντώνη, ο οποίος την Πέμπτη δέχθηκε επίθεση στο γραφείο του από κουκουλοφόρους. 

Την Παρασκευή, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναρτήθηκε φωτογραφία που δείχνει σοκαρισμένο τον πρύτανη να δέχεται τραμπούκικη επίθεση, ενώ οι βάνδαλοι του κρέμασαν από τον λαιμό ταμπέλα που έγραφε «αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Οπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία, ο ένας κουκουλοφόρος κρατά με το ζόρι τον πρύτανη στην καρέκλα και ο άλλος του περνάει την ταμπέλα στο λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι έπιασαν τον Πρύτανη απo τον λαιμό απειλώντας ακόμα και τη ζωή του και στη συνέχεια διέλυσαν τα πάντα στο γραφείο του .

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης».

Η ΟΝΝΕΔ

Για το θέμα ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ που ζητά « να πέσουν οι μάσκες και οι εγκληματίες να οδηγηθούν στη φυλακή»

Στην ανακοίνωση η ΟΝΝΕΔ μεταξύ άλλων αναφέρει:.

Με αποτροπιασμό παρακολουθούμε την εικόνα του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενός από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της χώρας και ενός Ιδρύματος που έχει συμπληρώσει περισσότερο από έναν αιώνα ζωής, να πέφτει θύμα βίας από κοινούς φασίστες και τραμπούκους.

Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, οφείλουμε να σχολιάσουμε πως πράγματι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να ολοκληρωθεί το επόμενο βήμα της γενναίας μεταρρύθμισης που ξεκίνησε η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με σκοπό την αποκατάσταση του ακαδημαϊκού ασύλου στην πραγματική του έννοια. Η κάρτα εισόδου και η πανεπιστημιακή φύλαξη από ειδικό προς αυτό το σκοπό σώμα είναι αναμφίβολα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αυτή τη φορά, όμως, η καταδίκη δεν αρκεί Η Δικαιοσύνη και οι αρμόδιες Αρχές οφείλουν να δράσουν. Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες και οι εγκληματίες να οδηγηθούν στη φυλακή».

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news