facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Κορωνοϊός - Βρετανία: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 22.885 νέα κρούσματα και 367 νεκρούς

Δραματικές διαστάσεις αρχίζει να λαμβάνει η πανδημία και στη Βρετανία, καθώς την Τρίτη καταγράφηκε νέο αρνητικό ρεκόρ με 22.885 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.

Στην ίδια ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι άλλοι 367 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ η διασπορά της πανδημίας παρουσιάζει ανοδικές τάσεις ως προς τους αριθμούς τόσο των νέων περιπτώσεων, όσο και στους θανάτους.

Είναι το υψηλότερο ημερήσιο ποσοστό μετά τις 27 Μαΐου, σύμφωνα με τα τελευταία ημερήσια στοιχεία που έδωσε η κυβέρνηση στη δημοσιότητα.

Ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας στη Βρετανία αυξάνεται αυτό το μήνα και ο σημερινός απολογισμός σηματοδοτεί ένα παρόμοιο ημερήσιο ποσοστό με τους 374 νεκρούς που καταγράφηκε στις 30 Μαρτίου, μια εβδομάδα μετά την επιβολή του lockodown.

Μία-μία οι βρετανικές πόλεις «κλείνουν», με τελευταία το Νότιγχαμ, όπου το lockdown θα αρχίσει να εφαρμόζεται από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Χθες είχαν ανακοινωθεί 102 νέοι θάνατοι.

Η κυβέρνηση επιβάλλει πλέον μια σειρά από απαγορεύσεις σε ολόκληρη τη χώρα, ανάλογα με την τοπική έξαρση της επιδημίας σε συγκεκριμένες περιοχές.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news