facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Καμένα Βούρλα: Νέο “μπλόκο” στην Ε.Ο και διαμαρτυρίες – “Μας διαβεβαίωσε ο Υπουργός ότι δεν θα έρθουν άλλοι” (Ρεπορτάζ, Φωτό, Βίντεο)

Για μια ακόμη φορά το μεσημέρι της Παρασκευής οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων έκλεισαν την Εθνική Οδό αυτή την φορά στα διόδια της Αγίας Τριάδας στο Μώλο. Μετά από ένα «ανήσυχο» βράδυ με ένταση εντός και φωνές διαμαρτυρίας εκτός του ξενοδοχείου όπου φιλοξενούνται 39 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα,, οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων κλιμάκωσαν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους με κλείσιμο των διοδίων της Αγίας Τριάδας στο Μώλο και εν συνεχεία με διαμαρτυρία έξω από το ξενοδοχείο.

Μετά από περίπου 30 λεπτά η κίνηση των οχημάτων αποκαταστάθηκε με όσους βρέθηκαν στο σημείο να οδηγούνται εν συνεχεία έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα ώστε να διαμαρτυρηθούν για την αιφνίδια εγκατάσταση τους στο σημείο.

“Δεν είμαστε αφιλόξενοι, φιλόξενοι είμαστε. Μην ξεχνάμε ότι και πριν 2 χρόνια είχαμε φιλοξενήσει στο πρώην ξενοδοχείο Λεβέντη 250 πρόσφυγες έξω από τον αστικό ιστό. Είχαν μείνει για περίπου 6 μήνες και τότε βέβαια δεν είχαμε ενημέρωση”, σημείωσε ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης και συνέχισε: “Είμαστε σε καλό δρόμο να διευθετηθεί το θέμα για να φύγουν ή να μείνουν μέχρι να γίνουν τα χαρτιά τους για Γερμανία στα 39 αυτά προσφυγόπουλα. Μας διαβεβαίωσε ο Υπουργός ότι δεν θα έρθουν άλλοι πρόσφυγες στον τόπο μας και είμαστε σε διαβούλευση”.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ με πλάνα και δηλώσεις από το σημείο 

 

Η διαμαρτυρία έξω από το ξενοδοχείο των προσφυγόπουλων

Η τηλεοπτική παράκληση σήμερα το πρωί του Υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη να μην κλείσει η Ε.Ο δεν έγινε αποδεκτή από την τοπική κοινωνία ενώ η δήλωση του για έλλειψη ανθρωπισμού, έγινε κόκκινο πανί για τους κατοίκους των Καμένων Βούρλων που έκλεισαν σήμερα το μεσημέρι την κυκλοφορία στα διόδια της Αγίας Τριάδας.

    

  

  

  

 

  

  

  

 

lamianow

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news