facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Συνωστισμός στον Λαγανά: Χωρίς μάσκες βγαίνουν μπουλούκια οι Άγγλοι από τα μπαρ

Σε υγειονομική βόμβα εξελίσσεται η κατάσταση στον Λαγανά της Ζακύνθου, καθώς οι Αρχές αδυνατούν να ελέγξουν τα πλήθη που ξεχύνονται από τα μπαρ τα μεσάνυχτα και καταλήγουν να συνωστίζονται στους δρόμους και στις παραλίες προκαλώντας φασαρίες.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, όπως θα δείτε, δεκάδες Άγγλοι τουρίστες έχουν μόλις αποχωρήσει από τα μπαρ και της κλαμπ της περιοχής και κατευθύνονται προς την παραλία προκαλώντας συγχρωτισμό. Δεν φορούν μάσκες αδιαφορώντας για την επιβολή των περιοριστικών μέτρων ενώ κανείς εκ των Αρχών δεν τους ελέγχει. Το περιπολικό της Αστυνομίας περιορίζεται σε εκκλήσεις από τα μεγάφωνα προκειμένου να διαλυθεί το πλήθος αλλά έως εκεί.

Οι τουρίστες καταλήγουν να κάνουν πορεία στον παραλιακό δρόμο φωνάζοντας ποδοσφαιρικά συνθήματα για να καταλήξουν στην άμμο, κουβαλώντας μαζί τους σακούλες με μπουκάλια αλκοόλ.

Πέραν του συνωστισμού και του ανεξέλεγκτου του πράγματος στην παραλία του Λαγανά, ζήτημα γεννάται και από την κατάσταση στην οποία την αφήνουν φεύγοντας.

Οι λουόμενοι αντικρίζουν κάθε πρωί μια άθλια κατάσταση με σκουπίδια και μπουκάλια, αρκετά από αυτά σπασμένα, με κίνδυνο να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί.



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news