facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Πολυκλινική του Ολ. Χωριού. Διαχωρίστηκε από το Κέντρο Υγείας Αχαρνών

Η Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού, ένα πρότυπο κέντρο Πρωτοβάθμια Φροντίδας Υγείας και Αποκατάστασης-Αποθεραπείας που άρχισε να λειτουργεί το 2004, µπαίνει σε µια νέα φάση πλήρους επαναδραστηριοποίησης για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Συγκεκριµένα, η λειτουργία της Πολυκλινικής αποδεσµεύθηκε από τη συλλειτουργία µε το ΚΥ Αχαρνών που σύντοµα θα µετακοµίσει σε άλλες εγκαταστάσεις, πιθανότατα στον αστικό ιστό του Δήµου.

Η Πολυκλινική λειτουργεί καθηµερινά 8.00-20.00 και για να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνείτε στο τηλεφωνικό κέντρο 210.2420.000. Τα ραντεβού προγραµµατίζονται σε πολύ σύντοµο χρόνο και οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι υψηλών προδιαγραφών.

Η επίσκεψη των ιατρών είναι 10 ευρώ και η Πολυκλινική δέχεται τόσο παραπεµπτικά ΕΟΠΥΥ όσο και ιδιώτες που θέλουν να καλύψουν εξ ιδίων το κόστος της θεραπείας τους.
Στην Πολυκλινική λειτουργούν Ιατρεία µε τις παρακάτω ειδικότητες:
v Γενικής Ιατρικής
v Παθολογίας
v Ορθοπεδικής
v Δερµατολογίας
v Καρδιολογίας
v Οφθαλµιατρικής
v Πνευµονολογίας
v Νευρολογίας
v Ωτορινολαρυγγολογίας
v Γυναικολογίας
v Γενικής Χειρουργικής
v Οδοντιατρικής
v Ακτινοδιαγνωστικά Εργαστήρια
v Εργαστήρια Βιοπαθολογίας
Επιδίωξη να προστεθούν και νέες περισσότερες ειδικότητες στο άµεσο µέλλον.

Σύντοµα θα παρουσιάσουµε και πολύ ενδιαφέροντα «πακέτα ιατρικής φροντίδας» για πρόσληψη και γενικό έλεγχο για τον Άνδρα, την Γυναίκα, το Παιδί, σε εξαιρετικές και πολύ προσιτές τιµές.
Είναι ήδη σε πλήρη λειτουργία η Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Εξοπλισµένη µε εξαιρετικά όργανα και ειδικά µηχανήµατα, διευθύνεται από τον γνωστό φυσίατρο Σπύρο Σπύρου, πλαισιούµενο από 3 έµπειρους φυσιοθεραπευτές, εργοθεραπευτή, ψυχολόγο και κατάλληλο βοηθητικό προσωπικό.

Δέχεται τόσο παραπεµπτικά ΕΟΠΥΥ όσο και ιδιώτες που θέλουν να καλύψουν εξ ιδίων το κόστος ή την επέκταση της θεραπείας τους.


Για περισσότερες πληροφορίες και ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Τηλεφωνήστε 210-2420000
Πολυκλινική Ολυµπιακού Χωριού
«περιµένουµε να σας εξυπηρετήσουµε»

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news