facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στον δήμο Θερμαϊκού από την καταιγίδα

Πτώσεις δέντρων, κλείσιμο δρόμων και διακοπή ρεύματος συνθέτουν το σκηνικό των προβλημάτων στον δήμο Θερμαϊκού, από την καταιγίδα που έπληξε το απόγευμα της Κυριακής την ανατολική Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερε ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής.

Επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία του δήμου. «Τα προβλήματα εντοπίζονται σε όλη την Περαία έως τους Νέους Επιβάτες. Ήδη έχουμε κάνει μερική αποκατάσταση, έχουμε δώσει τους δρόμους σε κυκλοφορία, αλλά έχουμε ακόμη πολλή δουλειά και δεν έχουμε και ρεύμα σε πολλές περιοχές» ανέφερε ο δήμαρχος.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κλιμάκιά της επιχείρησαν για 20 κοπές δέντρων και σε 15 περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων από ισόγεια και υπόγεια κτήρια, κυρίως στην περιοχή της Περαίας.

Στο μεταξύ, από την έντονη βροχόπτωση και τους ισχυρούς ανέμους κατέπεσε δέντρο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, περίπου 3 χλμ μετά την αερογέφυρα της Θέρμης, αποκλείοντας όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς την Χαλκιδική.

Περίπου από τις 6:30 το απόγευμα τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν μέχρι οι πυροσβεστικές δυνάμεις να απομακρύνουν το πεσμένο δέντρο.

ΑΜΠΕ/naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news