facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής μετά το κρούσμα που εντοπίστηκε την περασμένη Τετάρτη 29 Ιουλίου σε εκπαιδευόμενο συνοριοφύλακα.

Το κρούσμα αφορά και πάλι εκπαιδευόμενο συνοριοφύλακα ο οποίος εμφάνισε πυρετό τις προηγούμενες μέρες και υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Θυμίζουμε ότι, πριν λίγες μέρες λήφθηκαν δείγματα ανίχνευσης κορωνοϊού από 20 εκπαιδευόμενους συνοριοφύλακες που ήταν στο στενό περιβάλλον του πρώτου κρούσματος ενώ το σύνολο των Αστυνομικών που υπηρετούν στη Σχολή καθώς και οι εκπαιδευόμενοι σε αυτήν υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων με τα αποτελέσματα να αναμένονται εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Μετά και το δεύτερο κρούσμα, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη πλέον για μαζικούς ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού καθώς στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής βρίσκονται αυτή τη στιγμή 500 και πλέον εκπαιδευόμενοι συνοριοφύλακες, με την εκπαίδευση τους να ολοκληρώνεται στα τέλη Αυγούστου.

Με δεδομένο ότι αμέσως μετά την αποχώρηση τους, αναμένονται στη Σχολή 100 τριετείς δόκιμοι Αστυφύλακες ενώ τον Οκτώβριο θα γίνει η εισαγωγή των νέων επιτυχόντων στη Σχολή Αστυφυλάκων, θεωρούμε ότι οι Υπηρεσίες του ΕΟΔΥ θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και να διασφαλίσουν ικανό αριθμό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού ώστε να προληφθεί οποιαδήποτε επικίνδυνη κατάσταση και να διασφαλιστεί η ατομική και δημόσια υγεία.

fonirodopis

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news