facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Φέρι μποτ έσωσε 4χρονο παιδί στο Αντίρριο, είχε παρασυρθεί με σωσίβιο

Στη διάσωση ενός μικρού κοριτσιού, ηλικίας 4 με 5 ετών, που είχε παρασυρθεί στη θαλάσσια περιοχή Ρίου- Αντιρρίου, προχώρησε πορθμείο της γραμμής.

Το παιδί, που επέβαινε σε σωσίβιο, παρασύρθηκε πιθανότατα λόγω των ανέμων στα ανοικτά, στην περιοχή της πλαζ Αντιρρίου.

Οι γονείς ειδοποίησαν το λιμενικό φυλάκιο και μετά από κινητοποίηση, το πορθμείο «Σαλαμινομάχος» προσέγγισε το παιδί και μέλη του πληρώματος το διέσωσαν.



Συγκίνησε ο καπετάνιος που έσωσε την 4χρονη – «Ήταν γατζωμένη στο φουσκωτό και είχε μαρμαρώσει»

Την έσωσε ο καπετάνιος του φέρι μπόουτ «Σαλαμινομάχος» ο κ. Γρηγόρης Καρνέσης ο οποίος και περιέγραψε στο Live News την δική του αγωνία αλλά και του παιδιού που όπως είπε ήταν παγωμένο πάνω στο σωσίβιο και γατζωμένο από αυτό.

«Είχε γίνει ένα με τον μονόκερο»

Μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο, ο καπετάνιος τόνισε ότι το παιδί βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, «είχε γίνει στήλη άλατος, είχε χάσει την επαφή με το περιβάλλον». Σε παρόμοια κατάσταση βρισκόταν και η μητέρα του παιδιού, η οποία κλήθηκε να το παραλάβει. «Το σοκ ήταν μεγάλο και για τους δυο».

«Την ώρα που προσέγγιζα στον λιμένα του Αντιρρίου, ενημερώθηκα από το λιμεναρχείο ότι ένα παιδάκι με ένα φουσκωτό παιχνίδι είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα. Το εντόπισα και έφυγα κατευθείαν και πήγα να κάνω την περισυλλογή», είπε ο κ. Καρνέσης.

«Ήταν σε κατάσταση σοκ. Ήταν γαντζωμένο καλά πάνω σε αυτό το φουσκωτάκι και δεν κουνιόταν, είχε μαρμαρώσει. Όταν είδε και ζυγώναμε, στρίγκλισε», είπε ακόμα.
Ακούστε την συγκλονιστική περιγραφή του


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news