facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Φωτιά στο Μάτι: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά το δημοσίευμα της "Καθημερινής"

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε πριν λίγη ώρα (αργά το μεσημέρι της Δευτέρας) για το δημοσίευμα της "Καθημερινής της Κυριακής” και για προσπάθειες συγκάλυψης των ευθυνών για την πυρκαγιά στο Μάτι.

Ήταν οι αποκαλύψεις του αξιωματικού της πυροσβεστικής σχετικά με τις πιέσεις που δέχθηκε για να "αποκρύψει" ευθύνες αυτές που προκάλεσαν την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών Ευάγγελου Ιωαννίδη, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της "Καθημερινής".

Ταυτόχρονα, ο καταγγέλων αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος φέρεται να κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία, περιγράφοντας λεπτομερώς όσα συνέβησαν προκειμένου να μην αποτυπώσει στο πόρισμα του ευθύνες σε ανώτερους του, αναφέροντας ως διαπραχθέντα αδικήματα, την απόπειρα παράνομης βίας και την παράβαση καθήκοντος.

Η έρευνα, στην οποία θα συμπεριληφθεί η μήνυση ανατέθηκε στον εισαγγελέα Νικόλαο Αντωναράκο, ενώ ο ανακριτής που χειρίζεται το φάκελο για τους υπευθύνους της φονικής πυρκαγιάς έχει ολοκληρώσει την ανάκριση και έχει στείλει τις πρώτες κλήσεις για απολογία στους εμπλεκόμενους ξεκινώντας από τον τότε δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη.

thetoc

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news