facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Δημοσκόπηση Prorata:Εκπλήξεις σε νέα δημοσκόπηση με τα ποσοστά των κομμάτων (πίνακας)

Σε δημοσκόπηση της εταιρείας PRORATΑ σε δείγμα 2.200 ατόμων από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου, η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 14 μονάδες.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 38% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 24%. Στην τρίτη θέση έρχεται το Κίνημα Αλλαγής με 5%, και έπονται: ΚΚΕ 4%, Ελληνική Λύση 3%, ΜέΡΑ25 2,5%, Χρυσή Αυγή 1%, Έλληνες για την Πατρίδα 1,5%. Το 5% απαντά «άλλο κόμμα» και το 16% «Δεν έχω αποφασίσει/άκυρο/λευκό/δεν θα ψηφίσω».
Στην ερώτηση σχετικά με τη συμπάθεια/αντιπάθεια προς τους πολιτικούς αρχηγούς, το 49% δηλώνει ότι σίγουρα/μάλλον συμπαθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 35% τον Αλέξη Τσίπρα, το 25% την Φώφη Γεννηματά, το 25% τον Δημήτρη Κουτσούμπα, το 22% τον Γιάνη Βαρουφάκη, το 10% τον Κυριάκο Βελόπουλο.
Στην ερώτηση σχετικά με τη συμπάθεια προς τα πολιτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρώτος έρχεται στο σύνολο του δείγματος ο Κυριάκος Πιερρακάκης με 49% ενώ στους ψηφοφόρους του κόμματος πρώτος έρχεται ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με 86%.
Στον ΣΥΡΙΖΑ πρώτος έρχεται ο Ανδρέας Ξανθός με 46% στο σύνολο του δείγματος ενώ στους ψηφοφόρους του κόμματος πρώτη είναι η Έφη Αχτσιόγλου με 95% ποσοστό συμπάθειας.
Σε ερώτηση για το αν «η κατάργηση των καλλιτεχνικών μαθημάτων στο Λύκειο θα ήταν μια πρωτοβουλία προς τη σωστή ή προς τη λάθος κατεύθυνση;» το 72% των ερωτηθέντων απάντησαν σίγουρα/μάλλον προς τη λάθος κατεύθυνση ενώ το 23% απάντησε σίγουρα/μάλλον προς τη σωστή κατεύθυνση.
Σε ερώτηση σχετικά με το τεστ για τον κορονοϊό το 18% δήλωσε ότι θα το πλήρωνε ανεξαρτήτως κόστους και συμπτωμάτων, το 24% πως δεν θα πλήρωναν σε καμία περίπτωση.
Το 56% απάντησαν «εξαρτάται», ενώ από αυτούς το 32% θα πλήρωναν για το τεστ αν είχαν υποψίες ότι έχουν προσβληθεί ανεξαρτήτως κόστους, το 43% θα πλήρωνε αν είχαν υποψίες και το κόστος δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ενώ το 22% θα έκανε το τεστ αν το κόστος δεν ήταν υψηλό ανεξάρτητα αν είχαν υποψίες ότι έχουν προσβληθεί.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη δημοσκόπηση της Prorata

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news