facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Λακωνία: Έκαναν συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα

Για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Σπάρτη δύο γυναίκες, 29 και 62 ετών.

Νωρίτερα, είχαν μεταβεί σε κατάστημα κι αποπειράθηκαν να κάνουν συναλλαγή μικρής αξίας, χρησιμοποιώντας χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας, με σκοπό να λάβουν το αντίστοιχο χρηματικό ποσό ως ρέστα.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, εντόπισαν τις δύο γυναίκες, οι οποίες επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, και τις συνέλαβαν.



Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 22 αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, προέκυψε ότι οι συλληφθείσες χθες το απόγευμα στο Πέραμα Αττικής, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας και σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης έκαναν άλλες τρεις συναλλαγές, χρησιμοποιώντας με τον ίδιο τρόπο ισάριθμα αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Οι δύο γυναίκες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε παρόμοια αδικήματα.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news