facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που υποστηρίζει ότι ο «ογκολόγος», του «εξαφάνισε» 55 εκατ. ευρώ

Ουδείς, ούτε ο ίδιος Τζειμς Μποντ δεν θα μπορούσε να σκεφτεί καλύτερο σενάριο κατασκοπευτικής ταινίας, από αυτό που έζησε o γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Κ. που γνώριζε τον άνθρωπο που συνέλαβε χθες η αστυνομία και λέγεται ότι παρίστανε τον γιατρό.

Ο 47χρονος άνδρας, εκτός από ογκολόγος και πιλότος, είχε εμφανισθεί και ως πράκτορας της CIA και είχε αποσπάσει από επιφανή επιχειρηματία 50 έως 55 εκατ. ευρώ, από το 2004 έως το 2009. Πρόκειται για υπόθεση που έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ έχει εκδοθεί και απαγόρευση εξόδου από την χώρα σε βάρος του.

Ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας και τέως καναλάρχης αυτοεμπλέκεται σε υπόθεση που θυμίζει ακόμα και μυθιστόρημα του Ζεραρ ντε Βιλιε.

Όπως ο ίδιος ομολογεί, τέσσερα άτομα τον ενέπλεξαν σε μια ιστορία γεμάτη κατασκοπίες, ίντριγκες , απάτες, με αρκετό άρωμα γυναίκας, μπόλικο Λευκό Οίκο που φτάνει έως και την πόρτα του οβάλ γραφείου, Στέητ Ντιπάρτμεντ και εξαπάτηση της Κίνας με κρυφό πράκτορα.

Πριν από λίγα χρόνια, γνωστός δημοσιογράφος είχε παρουσιάσει στην εκπομπή του, ένα πολυσέλιδο δικόγραφο στο οποίο ο επιχειρηματίας ΔΚ , ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα υγείας, περιγράφει πώς έπεσε σε παγίδα και του απέσπασαν 50 έως 55 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε λίγα χρόνια για να εξυπηρετήσει μυστικά σχέδια των Η.Π.Α εναντίον της Κίνας.

Ο ρόλος των «4»…

Τα όσα ομολογούσε εκείνη την εποχή, ο άρρωστος σήμερα επιχειρηματίας (αντιμετωπίζει προβλήματα άνοιας) είναι απίστευτα και μυθιστορηματικά και κατηγορεί ευθέως με την μήνυση που υπέβαλε στις 2 Μαϊου του 2011 στους Ν. Κ. , Ι.Θ. ή Τζών Χάουαρντ, Η.Φ. και Η. Σ.

Για να στηρίξει μάλιστα, την πολυσέλιδη μήνυση του αναγκάζεται να αποκαλύψει πόσα χρήματα κέρδισε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μέσα από την πώληση της εταιρείας του: Ένα ποσό που αγγίζει το 1 δισ. Ευρώ.

Ο επιχειρηματίας περιγράφει ότι οι «4» τον πλησίασαν και τον έπεισαν για μια δουλειά των Αμερικανικών Υπηρεσιών με χρηματοδότηση από το Αμερικανικό δημόσιο, μέσω των μυστικών Υπηρεσιών ύψους 100 δισ. δολαρίων.

Ένα μικρό παράδειγμα από όσα λέει στη μήνυση του: «Με πήγαν στην Κίνα με ναυλωμένο falcon από την CIA και τελικά … αργότερα διαπίστωσα ότι το falcon της C.I.A ήταν το δικό μου αεροσκάφος».

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το mononews.gr, ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι του είχαν υποσχεθεί ακόμα ότι θα του γνώριζαν την Χίλαρυ Κλίντον κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα τον είχαν στείλει να συναντήσει με το σκάφος του την Κλίντον σε θαλάσσια περιοχή καθώς του είχαν πει ότι η διάσημη Αμερικανίδα πολιτικός θα έλθει στην Ελλάδα με υποβρύχιο!!!

Το mononews.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι, τα λεφτά που έχουν απομείνει πλέον στον επιχειρηματία είναι λιγοστά.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news