facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Δωρεά 20 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα από την Παπαστράτος

Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με αυτήν την κίνηση η Παπαστράτος θέλησε να δώσει μήνυμα εμπιστοσύνης στο θάρρος του πυροσβεστικού σώματος και να στηρίξει έμπρακτα τις δυνάμεις και την προσπάθεια του.

Η δωρεά αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4x4, αξίας 1 εκ. ευρώ.

«Η συγκεκριμένη προσφορά έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή» δήλωσε στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και έστειλε το μήνυμα ότι η Ελλάδα εγγυάται την ασφάλεια στους επισκέπτες και τους πολίτες. Ακόμη, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η φέτος η χώρα μας είναι πιο έτοιμη από ποτέ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Επισημαίνοντας τη σημασία συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου τομέα η οποία φάνηκε και κατά τη διάρκεια της πανδημίας με αποτέλεσμα την επιτυχή αντιμετώπισης της, ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε την Παπαστράτος για τη δωρεά της και την αποκάλεσε «χαρακτηριστικό παράδειγμα γόνιμης σύμπλευσης του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και του εθελοντισμού».

Στην ομιλία του ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης αφού ευχαρίστησε την Παπαστράτος για αυτή την τόσο σημαντική προσφορά επισήμανε ότι η η κατανομή των οχημάτων θα γίνει σε όλη την Ελλάδα, ανάλογα με τις ανάγκες των περιφερειακών διοικήσεων.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Σήμερα εδώ είμαστε όλοι ένα αφού υποκλινόμαστε στο θαρσείν σώζειν του πυροσβεστικού σώματος» και ότι «αν μόνοι μας μπορούμε τόσα λίγα, μαζί πετυχαίνουμε πάρα πολλά».



newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news