facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Ανοίγουν όλα τα πολυκαταστήματα από τη Δευτέρα

Ικανοποιημένoι μεν, αιφνιδιασμένοι δε δηλώνουν παράγοντες της αγοράς μετά την ανακοίνωση άρσης των περιοριστικών μέτρων λειτουργίας για τα εμπορικά κέντρα της χώρας, από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων με δήλωση του στην ΕΡΤ.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι έλαβε το πράσινο φως από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα των πολυκαταστημάτων δυο εβδομάδες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό.

Σημειώνεται ότι έως το μεσημέρι της Παρασκευής διαχειριστές μεγάλων εμπορικών πόλων με τους οποίους επικοινώνησε το euro2day.gr, δήλωναν άγνοια για μια τέτοια εξέλιξη. Αντίστοιχα και μεγάλες αλυσίδες που διατηρούν σημεία μέσα σε εμπορικά κέντρα διατηρούσαν στάση αναμονής.

Ωστόσο, το ζήτημα είχε τεθεί προς συζήτηση από στελέχη επιχειρήσεων, ιδίως μετά τις «αρρυθμίες» των προηγούμενων ΚΥΑ, που επέτρεπαν τη λειτουργία κάποιων συναφών επιχειρήσεων, και απέκλειαν άλλες.

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, τα μεγάλα εμπορικά κέντρα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενώ ανοιχτό μένει αν θα προλάβουν να ανοίξουν ρολά τη Δευτέρα.

Ήδη το πολυκατάστημα Attica θα ανοίξει μεν το κατάστημα στο City Link αύριο, ενώ σε συνέχεια της άρσης των περιοριστικών μέτρων για τα εμπορικά κέντρα από Δευτέρα, αρχίζει η προετοιμασία για τη λειτουργία και των πολυκαταστημάτων σε Golden Hall και Mediterranean Cosmos πιθανότατα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται πάντως ότι όλα τα εμπορικά κεντρα θα λειτουργήσουν χωρίς καταστήματα εστίασης.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news