facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Ανησυχία για τα αντισηπτικά που μοίρασε ο Δήμος Φυλής επικαλείται η αντιπολίτευση. Έγγραφα αποδεικνύουν ότι γνώριζε και τα είχε εγκρίνει

Θύμα” μικροπολιτικής εκμετάλλευσης από την αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο Φυλής, έπεσε το αντισηπτικό υγρό που μοίρασε, μαζί με γάντια και υφασμάτινες μάσκες, η δημοτική αρχή σε όλες τις οικογένειες του Δήμου. Η απήχηση της πρωτοβουλίας, μοναδική προφανώς στο σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς απαιτεί μεγάλο οικονομικό κόστος, από τους κατοίκους, φαίνεται πως οδήγησε την μείζονα αντιπολίτευση, στο σημείο να “παίξει” με τον φόβο των πολιτών γύρω από την υγεία και να εγείρει θέμα ανησυχίας.

Όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτησή της, ιστοσελίδα που πρόσκειται στην παράταξη του κ. Κουλοχέρη, “αρκετοί δημότες” δήλωσαν ότι φοβούνται να χρησιμοποιήσουν τα αντισηπτικά, “γιατί πρόκειται για ένα προϊόν που φέρει απλά ένα αυτοκόλλητο του Δήμου… ένα προϊόν που δε γνωρίζουμε πως συμβάλλει στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού” (sic).

Στην ίδια ανάρτηση ζητείται, μάλιστα, από το Δήμο να ενημερώσει τους πολίτες για τις πιστοποιήσεις του προϊόντος, την έγκριση του από τον ΕΟΦ, ενδεχομένως την εταιρεία παραγωγής, καθώς και τα συστατικά που φέρει το εν λόγω προϊόν.

Ωστόσο, αν πραγματικά ήταν αυτό το ζητούμενο για την μείζονα αντιπολίτευση, δε χρειαζόταν ούτε παράπονα να επικαλεστεί, ούτε δημότες, ούτε αιτήματα. Αρκεί να ανέτρεχε στην ομόφωνη (!) απόφαση με αριθμ. 66 της Οικονομικής Επιτροπής, στις 14 Απριλίου 2020, για την προμήθεια του απολυμαντικού χεριών SEPTOFORTE HAND 40 από την εταιρία ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ Α.Ε (εδρεύει στο ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιοσίων), για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών λόγω του κορωνοϊού.

Εκεί, όχι μόνο θα έλυνε όλες τις απορίες της για την εταιρία παραγωγής, τα συστατικά και τις προδιαγραφές του προϊόντος, αλλά θα διαπίστωνε ότι την αγορά είχε ψηφίσει και ο επικεφαλής της παράταξης Αλέξανδρος Κουλοχέρης. Πράγμα που σημαίνει ότι γνώριζε για το προϊόν, τις πιστοποιήσεις και τις εγγυήσεις του.

Πράγμα που σημαίνει, επίσης, πως όχι μόνο θα μπορούσαν τα μέλη της να απαντήσουν στα “παράπονα” των δημοτών αλλά και να τους ενημερώσει υπεύθυνα ο ίδιος ο αρχηγός τους.

Δείτε τη σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Φυλής για την προμήθεια των αντισηπτικών υγρών:



Δείτε την έγκριση του ΕΟΦ για το αντισηπτικό υγρό που προμηθεύτηκε ο Δήμος Φυλής για τους κατοίκους του:



doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news