facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Συναγερμός στη Θεσ/νικη- Ανεξέλεγκτη διαρροή υγραερίου σε βενζινάδικο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη κινητοποίηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από διαρροή υγραερίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων.
Ο «συναγερμός» σήμανε περίπου στις 10.30 στο πρωί της Κυριακής όταν διαπιστώθηκε πως κοντά στη περιοχή του αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ανεξέλεγκτη διαρροή υγραερίου στο βενζινάδικο της Revoil.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 10 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 20 άνδρες, ενώ στο σημείο βρίσκεται και η Τροχαία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.  Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή στην έξοδο της Θεσσαλονίκης- Μουδανιών, θα επιτρέπεται μόνο η κίνηση προς το Αεροδρόμιο, αλλά δεν επιτρέπεται προς Περαία και Μηχανιώνα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GRTimes, η διαρροή σημειώθηκε στη διάρκεια του ανεφοδιασμού της δεξαμενής υγραερίου στο πρατήριο που βρίσκεται στην περιοχή «ΜΗΔΕΝ» στον δρόμο της Θεσσαλονίκης προς την Περαία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διαρροή προέρχεται και από το βυτιοφόρο,  ενώ δεν αποκλείεται το πρόβλημα να προκλήθηκε από βλάβη στη βαλβίδα.
Στο σημείο βρίσκονται όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής για να συντονίσουν την επιχείρηση η οποία αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν ζητήσει από τους καταστηματάρχες και τους ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων στην περιοχή να απομακρυνθούν, ενώ και ο ΔΕΔΔΗΕ έχει προχωρήσει στη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στην Περαία, καθώς και στο Πλαγιάρι λόγω του μεγάλου αριθμού μετασχηματιστών μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.
UPDATE 11.01
Αυτή την ώρα υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα σχεδόν σε όλους τους δρόμους σε όλη την ευρύτερη περιοχή, όπως στην ανηφόρα προς τον Τρίλοφο, ενώ είναι κλειστός ο κόμβος του αεροδρομίου όπως θα δείτε στο βίντεο του GRTimes:
UPDATE: 12.07
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του GRTimes, στο παρά πέντε απετράπησαν τα χειρότερα, καθώς αν γινόταν έκρηξη. οι ζημιές θα ήταν τεράστιες σε ακτίνα 2 χλμ. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν για ακόμη μία φορά άμεση και καθοριστική για την εκτόνωση του προβλήματος.
Και αυτό διότι το βυτιοφόρο μετέφερε 8.000 λίτρα υγραερίου υπό πίεση τα οποίο όταν απελευθερώθηκαν ο όγκος τους αυξήθηκε κατά 100 φορές!
Δείτε τι δήλωσε ο κ. Στέλιος Βαϊρλής, εθελοντής Πυροσβέστης, πρόεδρος της ΕΔΟΜΑΚ (Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών):
Δείτε τι δήλωσε ο προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης:
Δείτε τι δήλωσε ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, υποστράτηγος Σπυρίδων Βαρσάμης:

UPDATE: 12.45
Αυτή τη στιγμή έχει ανοίξει μόνο το ρεύμα από Περαία προς Θεσσαλονίκη.
UPDATE: 12.53
Αυτή την ώρα δόθηκαν στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα, ενώ η Τροχαία έδωσε «σήμα» για άρση εκτροπών από όλα τα σημεία.
Δείτε φωτογραφίες του GRTimes:
 grtimes

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news