facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Συναγερμός στον ΕΟΔΥ: Κρούσμα στις εργατικές κατοικίες στο Ζεφύρι

Σε συναγερμό βρίσκονται στο Ζεφύρι, καθώς μία μητέρα Ρομά από τη Λαμία η οποία φιλοξενείται στις εργατικές κατοικίες βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, όταν πήγε για εξετάσεις το κοριτσάκι της στο νοσοκομείο. Το παιδάκι της φαίνεται πως δεν έχει μολυνθεί από τον ιό.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα μαζί με το παιδί είχαν ταξιδέψει από την Λαμία, καθώς το κορίτσι τεσσάρων ετών πάσχει από χρόνιο νόσημα και μετά από τεστ που της έγινε βρέθηκε θετική στον covid-19. Άμεσα τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό μαζί με το παιδί και τον αδερφό της που την φιλοξενεί. Σε καραντίνα τέθηκε ακόμη ένα ζευγάρι με τα δυο παιδιά τους που την επισκεφθεί στο νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έσπευσε στην περιοχή και έδωσε τις σχετικές συστάσεις για τήρηση της καραντίνας και των λοιπών μέτρων ασφαλείας. Όπως σε κάθε περίπτωση υποχρεωτικής, 14ημερης καραντίνας, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, γίνονται τακτικοί έλεγχοι από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ για την εφαρμογή της προληπτικής απομόνωσης.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Φυλής πηγαίνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ενώ με εντολή του δημάρχου έγινε απολύμανση της πολυκατοικίας αλλά και των γύρω από αυτή δρόμων.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news