facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Πρωτοποριακή εφαρμογή άμεσης εξυπηρέτησης από τον Δήμο Φυλής. Ο πολίτης γράφει το πρόβλημα και του απαντά η αρμόδια υπηρεσία

Την πρωτοποριακή εφαρμογή ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πολιτών από τις υπηρεσίες του #μένουμε_σπίτι! #μένουμε_ενεργοί!, θέτει σε εφαρμογή ο Δήμος Φυλής, μέσα από την ιστοσελίδα του www.fyli.gr. Μέσω αυτής, οι πολίτες μπορούν εύκολα να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του Δήμου και να επιλύουν τις υποθέσεις τους, χωρίς να χρειάζεται η φυσική τους παρουσία.
Στο επόμενο βήμα της εξυπηρέτησης των δημοτών του περνά, με αφορμή τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και παρουσίας σε δημόσιες υπηρεσίες, ο Δήμος Φυλής. Η εφαρμογή #μένουμε_σπίτι! #μένουμε_ενεργοί! είναι μια προσπάθεια εξυπηρέτησης των δημοτών, χωρίς να απαιτείται η παρουσία τους, τουλάχιστον σε επίπεδο αιτήματος ή ερωτήματος, στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Και όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη εφαρμογή ήρθε για να… μείνει.
Η χρήση της εφαρμογής γίνεται, πολύ εύκολα, σε τέσσερα βήματα:
  1. Οι χρήστες επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.fyli.gr.
2. Κάνουν “κλικ” στο εικονίδιο της εφαρμογής
3. Συμπληρώνουν τη φόρμα
4. Υποβάλλουν την φόρμα και περιμένουν, στο email τους, την απάντηση της Υπηρεσίας.
Όπως τονίζει ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, η πανδημία έχει αλλάξει προσωρινά τις προτεραιότητες των υπηρεσιών και, στην παρούσα φάση, στόχος είναι να εξυπηρετούνται οι δημότες χωρίς να χρειάζεται η μετάβασή τους στο Δήμο, με σκοπό την προστασία της ατομικής και συλλογικής υγείας.
doxthi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news