facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Πέτσας: Δεν υπάρχει νεκρός στα σύνορα του Έβρου

Για “fake news” και τουρκική προπαγάνδα κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Προσοχή! Οι εικόνες του βίντεο είναι σκληρές!
Κατηγορηματική είναι η ελληνική κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει νεκρός μετανάστης στα σύνορα του Έβρου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σε ανάρτηση του στο twitter τονίζει ότι το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και -σύμφωνα με χρήστες- δείχνει μετανάστη που έπεσε νεκρός από πυρά Έλληνα στρατιώτη είναι “fake news” και κάνει λόγο για τουρκική προπαγάνδα. 

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησαν οι Τούρκοι – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! 


Νωρίτερα, τουρκικά ΜΜΕ μετέδιδαν πως υπάρχει ένας νεκρός μετανάστης στα σύνορα του Έβρου. 
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, “ο μετανάστης πυροβολήθηκε στην πλάτη από Έλληνα στρατιώτη και έπεσε νεκρός”.  Μάλιστα, η Hurriyet επικαλείται πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος του κρατικού καναλιού TRT, σύμφωνα με τις οποίες ο νεκρός είναι ο Ahmet Ebu Emed, ο οποίος έφτασε στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τη βοήθεια φίλων του.
Η “Milliyet” μετέδωσε και φωτογραφία από το επίμαχο βίντεο, που κυκλοφορεί στα social media. 
Την είδηση μετέδωσε και το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δύο πηγές των τουρκικών αρχών. Όπως αναφέρει ο μετανάστης ήταν από τη Συρία και σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα σύνορα. 
newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news