facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Άδεια η Πάτρα σήμερα, λιγότεροι μεν αλλά αρκετοί σε πλαζ και νότιο πάρκο - Επί τόπου περιπολικά - ΦΩΤΟ

Ξαναγέμισε κόσμο η παραλιακή ζώνη της Πάτρας το απόγευμα του Σαββάτου, παρά τις εκκλήσεις όλων των αρμόδιων φορέων και των επιστημόνων να μείνουμε σπίτι, ώστε να καθυστερήσει η διασπορά του κορωνοϊού. Τόσο το πρωί, όσο και τώρα το απόγευμα αρκετοί ήταν αυτοί που πήγαν τόσο στην Πλαζ, όσο και στο Νότιο Πάρκο για να κάνει τη βόλτα του και να περάσει την ώρα του δίπλα στη θάλασσα.
Όπως πληροφορείται το thebest.gr, τόσο το Λιμενικό, όσο και η Αστυνομία βρίσκεται στους παραπάνω χώρους και καλούν τους πολίτες να απομακρυνθούν και να επιστρέψουν στο σπίτι τους.
Ωστόσο, ο κόσμος σήμερα ήταν λιγότερος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, όμως, αρκετοί είναι κι εκείνοι που φαίνεται να μην συμμορφώνονται με τίποτα για να κάνουν τη βόλτα τους.
Οι περιπολίες Αστυνομίας και Λιμενικού έγιναν το πρωί του Σαββάτου και συνεχίζονται αυτή την ώρα καθώς οι πολίτες πληθαίνουν.
«Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο». Αυτό το μήνυμα θα ακούγεται από τα μεγάφωνα της ΕΛ.ΑΣ και θα καλεί όσους παραβιάζουν την απαγόρευση για συναθροίσεις άνω των δέκα ατόμων.
Πάντως το μεσημέρι του Σαββάτου το κέντρο της Πάτρας θύμιζε έρημη πόλη με ελάχιστους Πατρινούς να περπατούν ή να οδηγούν. Όπως φαίνεται όμως, μετά τη μεσημεριανή ανάπαυλα πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν μια βόλτα στην παραλία για να περάσουν την ώρα τους.
Να σημειωθεί ότι κατά τη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, άφησε ανοικτό να εφαρμοστεί το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Η κυβέρνηση θα πάρει όλα τα μέτρα που πρέπει, για να διαφυλάξει την ανθρώπινη ζωή τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, ενώ απηύθυνε για ακόμη μία φορά έκκληση να μείνουμε σπίτι.











thebest

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news