facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τις θερμές ευχές μας σε όλους και όλες. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Το άγιο Φως ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Στους 9 οι νεκροί στην Τουρκία από τον κορονοϊό με 670 κρούσματα

Οι νεκροί από την επιδημία του νέου κορονοϊού στην Τουρκία αυξήθηκαν στους εννέα, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έφτασαν στα 670.

Την ανακοίνωση έκανε απόψε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

Χθες, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανερχόταν στα 359. Ο Κοτζά είπε ότι έγιναν 3.656 διαγνωστικά τεστ τις τελευταίες 24 ώρες, εκ των οποίων τα 311 βγήκαν θετικά.

Βραζιλία: Το σύστημα υγείας θα καταρρεύσει έως τα τέλη Απριλίου

Το σύστημα Υγείας της Βραζιλίας θα εισέλθει σε κατάσταση κατάρρευσης έως τα τέλη Απριλίου, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας της χώρας, με τα κρούσματα από τον νέο κορονοϊό να σταθεροποιούνται τον Ιούλιο και καλώς εχόντων των πραγμάτων να καταγράφουν σημαντική μείωση τον Σεπτέμβριο.

Ο Λουίς Ενρίκε Μαντέτα είπε ότι το Σάο Πάολο βρίσκεται στην αρχή της επιδημίας και τα κρούσματα θα εκτοξευτούν εκεί την επόμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της χώρας Ζαϊχ Μπολσονάρου είπε σήμερα ότι η οικονομία της Βραζιλίας δεν μπορεί να σταματήσει, κατά τη διάρκεια της επιδημίας ειδάλλως η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την καταστροφή.

Μιλώντας σε επιχειρηματίες, μέσω βιντεοδιάσκεψης, ο Μπολσονάρου σημείωσε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα κατά του κορονοϊού, όμως χωρίς «υστερία», ενώ επισήμανε ότι το κλείσιμο αεροδρομίων και δρόμων δεν συστήνεται και θα προκαλέσει πανικό.

Νωρίτερα σήμερα, η γερουσία της Βραζιλίας ενέκρινε προεδρικό διάταγμα βάσει του οποίου κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα λόγω της επιδημίας της νόσου Covid-19, ένα μέτρο που θα επιτρέψει την αποδέσμευση κεφαλαίων από τον προϋπολογισμό για να χρησιμοποιηθούν στη μάχη κατά του κορονοϊού, που έχει ήδη σκοτώσει 7 ανθρώπους και έχει προσβάλει 621 στη χώρα.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news