facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Κίναρος: Βλάβη στο τηλέφωνο έχει η κα Ειρήνη. Κανένα ελικόπτερο δεν επισκέφτηκε το νησί

Εδώ και τρεις μέρες δεν έχει υπάρξει επικοινωνία με την μοναδική κάτοικο της Κιναρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, πιθανότατα αντιμετωπίζει κάποια βλάβη στο τηλέφωνό της, μετά την κακοκαιρία που έπληξε την χώρα, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί κάθε επικοινωνία μαζί της.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με την μητέρα μου τις τελευταίες τρεις ημέρες, το κινητό της είναι κλειστό» με δεδομένο μάλιστα ότι έχει περάσει τα 70 της χρόνια και οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι κάκιστες καθώς ως γνωστόν δε πιάνει το κινητό τηλέφωνο με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ανέβει στη κορυφή του λόφου για να μιλήσει»

Άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά που έχει συμβεί κάτι ανάλογο, καθώς αρκετές φορές το τηλέφωνο της αντιμετωπίζει κάποια βλάβη. Όλοι όσοι την γνωρίζουμε ξέρουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει στο νησί.

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε και είναι και η πραγματική αλήθεια είναι ότι κανένα ελικόπτερο δεν έχει επισκεφτεί την Κίναρο και το αναφέρουμε με κάθε βεβαιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται μέσα απο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, βρίσκεται σε ετοιμότητα ομάδα να προσεγγίσει την Κίναρο, όταν κοπάσουν οι άνεμοι είτε από αέρα είτε από θάλασσα.

Ας μη πάει το μυαλό μας στο κακό και ας ελπίσουμε ότι η κα Ειρήνη είναι καλά στην υγεία της και θα επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, όταν κοπάσουν οι άνεμοι και επισκεφτούν το νησί.

cyclades24

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news