facebook-twiter

Ηλεκτρονικος συμβουλος ψηφου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις <--> Καταστροφές στο κέντρο του Ηρακλείου στην πορεία αντιεξουσιαστών – Αντίδραση στην επιχείρηση στον Ευαγγελισμό (pics, vid)  <--> Η Τουρκία με αντι-NAVTEX αμφισβητεί την ελληνική δικαιοδοσία νοτιοανατολικά της Καρπάθου  <--> Αγρίνιο: Ελεύθεροι οι δύο αστυνομικοί για την απόδραση κρατουμένων – Ορίστηκε δικάσιμος  <--> Πάτρα: Ηθελε να πιει χωρίς να πληρώσει, επέστρεψε οπλισμένος…  <--> Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν για τις ακαθαρσίες σκύλου – Αλληλομηνύθηκαν και κατέληξαν στη φυλακή  <--> Καιρός αύριο: Υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές  <--> Ενοίκια: Ποιοι δικαιούνται επιστροφή ενός μισθώματος το χρόνο – Τα κριτήρια και τα ποσά  <--> Χαλάνδρι: 46χρονος έκλεψε ταξί - Συνελήφθη μετά από κινηματογραφική καταδίωξη   <--> Έκοβαν εισιτήριο για Σύρο ενώ ταξίδευαν για Πειραιά – Η ανακοίνωση για το αλαλούμ στο «Blue Star Μύκονος»  <--> ΣτΕ: Παράνομη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος στα Airbnb – Η Ολομέλεια θα πάρει την τελική απόφαση    ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΡΑΝΑΖΙ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Πρόεδρος Εστιατόρων στον ΘΕΜΑ 104,6: Δεν βλέπω αύξηση στο σουβλάκι στα €3 αλλά ανατίμηση 10-20 λεπτών

Ανατίμηση της τάξης των 10-20 λεπτών στην τιμή για το σουβλάκι αλλά όχι και να φτάσει στα 3 ευρώ «βλέπει» ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων, Γιώργος Καββαθάς μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

«Δεν μπορείς να μιλάς για αύξηση από τα 2,20 στα 3 ευρώ. Μπορώ να δω μια ανατίμηση 10-20 λεπτών αν υπάρξει αύξηση στην τιμή του κρέατος» είπε ο κ. Καββαθάς.

Ωστόσο ο ίδιος επισήμανε ότι «αυτό που με παραξενεύει είναι ότι δημιουργείται ένα θέμα από το πουθενά».

«Ο κλάδος μας έχει τεράστια προβλήματα από τα υπόλοιπα και κάποιος βγήκε να μιλήσει για το κρέας και αυτό δεν μου αρέσει. Ένα υπό σύσταση σωματείο αντί να μιλήσει για το ΦΠΑ μιλάει για αύξηση στο σουβλάκι» πρόσθεσε ο πρόεδρος των εστιατόρων μιλώντας για προσπάθεια χειραγώγησης της αγοράς πίσω από την οποία, όπως είπε, «αντιλαμβάνομαι ότι είναι γύρω από το χώρο του κρέατος».

Στην ερώτηση, δε, αν πρόκειται για "λαγούς", ο κ. Καββαθάς απάντησε «σαφώς είναι λαγός αυτός που το ανακίνησε» επισημαίνοντας ότι «υπάρχει κίνδυνος να κατηγορηθούν για εναρμονισμένες πρακτικές».



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news