Ανατίμηση της τάξης των 10-20 λεπτών στην τιμή για το σουβλάκι αλλά όχι και να φτάσει στα 3 ευρώ «βλέπει» ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων, Γιώργος Καββαθάς μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.
«Δεν μπορείς να μιλάς για αύξηση από τα 2,20 στα 3 ευρώ. Μπορώ να δω μια ανατίμηση 10-20 λεπτών αν υπάρξει αύξηση στην τιμή του κρέατος» είπε ο κ. Καββαθάς.
Ωστόσο ο ίδιος επισήμανε ότι «αυτό που με παραξενεύει είναι ότι δημιουργείται ένα θέμα από το πουθενά».
«Ο κλάδος μας έχει τεράστια προβλήματα από τα υπόλοιπα και κάποιος βγήκε να μιλήσει για το κρέας και αυτό δεν μου αρέσει. Ένα υπό σύσταση σωματείο αντί να μιλήσει για το ΦΠΑ μιλάει για αύξηση στο σουβλάκι» πρόσθεσε ο πρόεδρος των εστιατόρων μιλώντας για προσπάθεια χειραγώγησης της αγοράς πίσω από την οποία, όπως είπε, «αντιλαμβάνομαι ότι είναι γύρω από το χώρο του κρέατος».
Στην ερώτηση, δε, αν πρόκειται για "λαγούς", ο κ. Καββαθάς απάντησε «σαφώς είναι λαγός αυτός που το ανακίνησε» επισημαίνοντας ότι «υπάρχει κίνδυνος να κατηγορηθούν για εναρμονισμένες πρακτικές».
protothema
«Δεν μπορείς να μιλάς για αύξηση από τα 2,20 στα 3 ευρώ. Μπορώ να δω μια ανατίμηση 10-20 λεπτών αν υπάρξει αύξηση στην τιμή του κρέατος» είπε ο κ. Καββαθάς.
Ωστόσο ο ίδιος επισήμανε ότι «αυτό που με παραξενεύει είναι ότι δημιουργείται ένα θέμα από το πουθενά».
«Ο κλάδος μας έχει τεράστια προβλήματα από τα υπόλοιπα και κάποιος βγήκε να μιλήσει για το κρέας και αυτό δεν μου αρέσει. Ένα υπό σύσταση σωματείο αντί να μιλήσει για το ΦΠΑ μιλάει για αύξηση στο σουβλάκι» πρόσθεσε ο πρόεδρος των εστιατόρων μιλώντας για προσπάθεια χειραγώγησης της αγοράς πίσω από την οποία, όπως είπε, «αντιλαμβάνομαι ότι είναι γύρω από το χώρο του κρέατος».
Στην ερώτηση, δε, αν πρόκειται για "λαγούς", ο κ. Καββαθάς απάντησε «σαφώς είναι λαγός αυτός που το ανακίνησε» επισημαίνοντας ότι «υπάρχει κίνδυνος να κατηγορηθούν για εναρμονισμένες πρακτικές».
protothema
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου