facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ο Γαβρόγλου του Κέιμπριτζ, του MIT και του Χάρβαρντ υβρίζει τα ιδιωτικά πανεπιστήμια!

Αν δει κανείς προσεκτικά το βιογραφικό του υπουργού θα παρατηρήσει πως στο εντυπωσιακό -είναι η αλήθεια- ακαδημαϊκό παλμαρέ του, έχει και ορισμένα από τα καλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Λάβρος κατά του θεσμού των ιδιωτικών πανεπιστημίων εμφανίστηκε από το βήμα της Βουλής, ο Κωνσταντίνος Γαβρόγλου.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Αν. Δημοσχάκη είπε: «Έχετε εμπλακεί κι εσείς στην απίστευτη ιδεολογική διάσταση για ιδιωτικά μη κερδοσκοπικά ιδρύματα. Είναι κερδοσκοπικά ιδρύματα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, απλώς δεν μοιράζουν τα κέρδη. Μην κρυβόμαστε άρα πίσω από το δάχτυλό μας».

Σημείωσε ακόμα πως η ποιότητα των ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ευρώπη είναι πολύ κακή, καθώς τους ενδιαφέρουν μόνο τα κέρδη και όχι η ποιότητα της εκπαίδευσης.

Ωστόσο, αν δει κανείς προσεκτικά το βιογραφικό του υπουργού θα παρατηρήσει πως στο εντυπωσιακό -είναι η αλήθεια- ακαδημαϊκό παλμαρέ του, έχει και ορισμένα από τα καλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαβρόγλου τελείωσε το Φυσικό τμήμα του πανεπιστημίου του Λάνκαστερ, του Κέιμπριτζ και του Λονδίνου όπου και πήρε το διδακτορικό του. Στη συνέχεια, δίδαξε στο αντίστοιχο τμήμα στο Μετσόβιο καθώς και σε εκείνο της Πάτρας, για να φύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα το Κέιμπριζ στην Αγγλία και στη συνέχεια στην Μέκκα των ιδιωτικών πανεπιστημίων την Αμερική με παρουσία στο Χάρβαρντ και το ΜΙΤ της Βοστώνης, πριν κάνει και το πέρασμά του από το Πολυτεχνείο της Κωνσταντινούπολης.

Είναι λοιπόν λογικό να γεννά ερωτηματικά η αποστροφή του υπουργού στα ιδιωτικά ιδρύματα από τη στιγμή που ο ίδιος τα έχει τιμήσει με το παραπάνω…

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news