facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Μένει χωρίς υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας η Σαμοθράκη;

Ένα ξαφνικό και δυσάρεστο μαντάτο, γνωστοποιήθηκε χθες στη Σαμοθράκη, μια είδηση που εξαγρίωσε αυτοδιοικητικούς και κατοίκους.

Συγκεκριμένα, χθες (11/01) το μεσημέρι, η Δημοτική Αρχή του νησιού πληροφορήθηκε από τη διεύθυνση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, ότι η λειτουργία του θα ανασταλλεί στις 25 Ιανουαρίου.

Η πληροφορία μάλιστα αυτή ήταν ανεπίσημη, χωρίς να υπάρχει κάποιο έγγραφο που να γνωστοποιεί εγκαίρως τις προθέσεις της Εθνικής στις αρχές του τόπου.

Πρόκειται για το μοναδικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο νησί, γεγονός που σημαίνει ότι οι κάτοικοι που εξυπηρετούνται από τη συγκεκριμένη τράπεζα, θα πρέπει να μεταβαίνουν στην Αλεξανδρούπολη, ακόμη και για την πιο απλή συναλλαγή!

«Είναι μια απαράδεκτη ενέργεια. Η Εθνική επιλέγει να καταστρέψει την τοπική οικονομία. Τι θα γίνει δηλαδή με όσους δεν έχουν πρόσβαση στις ηλεκτρονικές συναλλαγές; Έχουμε αντιδράσει και ως προς την περιφερειακή αλλά και την κεντρική διοίκηση και ότι περιθώριο υπάρχει εκ μέρους μας θα εξαντληθεί», επισημαίνει ο Δήμαρχος Θανάσης Βίτσας.

Να σημειωθεί ότι κοινοποίηση του ζητήματος έχει γίνει και στο γραφείο του Πρωθυπουργού και άλλων μελών της Κυβέρνησης, ενώ το ζήτημα πρόκειται να συζητηθεί και στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού την προσεχή Τετάρτη.

Αν ανασταλεί η λειτουργία του καταστήματος, οι κάτοικοι θα πρέπει να παίρνουν το καράβι και να διασχίζουν το Θρακικό, για να πάρουν τη σύνταξή τους και να πραγματοποιήσουν και την πιο απλή συναλλαγή…

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news