facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χριστός Ανέστη!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! 
Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και Ανάσταση στις ψυχές μας!!! 
Σας εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Αντικαταστάθηκε μετά από τρεις μήνες ο εποπτεύων της Εισαγγελίας Καταπολέμησης της Διαφθοράς

Αλλαγή «σκυτάλης» στην εποπτεία της Εισαγγελίας Καταπολέμησης της Διαφθοράς, η οποία αυτή τη περίοδο χειρίζεται υποθέσεις όπως αυτή της Novartis. Νέος εποπτεύων αναλαμβάνει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Παναγιώτης Μπρακουμάτσος.

Ο κ. Μπρακουμάτσος αντικαθιστά τον επίσης αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος είχε αναλάβει σχετικά καθήκοντα πριν από τρεις μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αγγελής αντικαταστάθηκε από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου μετά από αναφορά που υπέβαλε ο ίδιος και στην οποία ζήτησε την αντικατάστασή του.

Η αναφορά Αγγελή διέψευδε δημοσίευμα ” Η Δημοκρατία”, σύμφωνα με το οποίο σε συνάντηση στη Βιέννη μεταξύ των εισαγγελέων Διαφθοράς, στην οποία και ως εποπτεύων και ο ίδιος μετείχε, δόθηκαν στοιχεία για πρώην υπουργό από αμερικανούς και έλληνες εισαγγελείς αρνήθηκαν να παραλάβουν με το επιχείρημα ότι ήταν προιόντα υποπλοκής.

Το δημοσίευμα είχε διαψεύσει και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ενώ η Εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέβαλε προσπάθεια να παραμείνει ο κ. Αγγελής χωρίς ωστόσο να μπορέσει να τον μεταπείσει.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news