facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Τατσόπουλος για Κουφοντίνα με δόση ειρωνείας: «Ο παλαίμαχος αγωνιστής βρέθηκε στα πεδία των μαχών»

Μία αιχμηρή ανάρτηση έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τη βόλτα του πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της άδειας που έλαβε από τις φυλακές.

Ο πρώην βουλευτής με ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε ειρωνευόμενος τη διάθεση του Κουφοντίνα, που πέρασε από σημεία, όπου άλλοτε είχε αφαιρέσει τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων.

Συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία του Δ. Κουφοντίνα, ο υποψήφιος με τη Ν.Δ. στον βόρειο τομέα της Β' Αθηνών, κ. Τατσόπουλος, κάνει λόγο για «βαθιά ανθρώπινη συγκίνηση» του «παλαίμαχου αγωνιστή» ο οποίος βρέθηκε στους δρόμους, όπου είχε δολοφονήσει τον Παύλο Μπακογιάννη, τον Μιχάλη Βρανόπουλο και τον Θάνο Αξαρλιάν.

Η ανάρτηση Τατσόπουλου:

«Βαθιά ανθρώπινη συγκίνηση ένιωσε ο παλαίμαχος αγωνιστής καθώς βρέθηκε πάλι χτες στα πεδία των μαχών. Δεν κατάφερε να μην βουρκώσει καθώς κατηφόριζε την οδό Ομήρου και ξανάφερε στη μνήμη του πώς πυροβόλησε πισώπλατα τον Παύλο Μπακογιάννη, την ώρα που το ανυποψίαστο θύμα του περίμενε το ασανσέρ για ν' ανέβει στο γραφείο του. Λίγο πιο πάνω, στη Σόλωνος, είχε δολοφονήσει με τον ίδιο τρόπο τον Μιχάλη Βρανόπουλο. Μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα, στη διασταύρωση Καραγεώργη Σερβίας και Βουλής, ραντεβού με τον θάνατο είχε και ο εικοσάχρονος Θάνος Αξαρλιάν, προκειμένου ο παλαίμαχος αγωνιστής ν' αναχωρήσει εγκαίρως για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Μια ζωή στην πρώτη γραμμή. Λίγα χιλιόμετρα, χιλιάδες αναμνήσεις».

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news