facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Βρέθηκε ζωντανός ο 27χρονος αγνοούμενος στην Εύβοια

Ζωντανός εντοπίστηκε έπειτα από ενδελεχείς έρευνες των σωστικών συνεργείων ο 27χρονος που αγνοείτο εξαιτίας της κακοκαιρίας στην Εύβοια.

Ο νεαρός βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε περιοχή μεταξύ Μαντουδίου και Προκοπίου σε δύσβατο σημείο, όπου υπήρχε αντίλαλος.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άνδρας είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος, έπειτα από 48 ώρες που αγνοείτο.



Επικεφαλής της επιχείρησης διάσωσης ήταν ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας Βαγγέλης Παληός, ενώ την προσπάθεια συνέδραμε ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Τα πρώτα του λόγια

Το πρώτο πράγμα που ρώτησε τους πυροσβέστες ο 27χρονος ήταν αν ζει η κοπέλα του. Μόλις έμαθε κι αυτό το ευχάριστο νέο, η χαρά του ήταν διπλή. Ανάλογες στιγμές διαδραματίστηκαν και στην απέναντι όχθη του ποταμού όπου εντοπίστηκε ο 27χρονος από την κοπέλα του και τον πατέρα του, ο οποίος πίστευε ότι ο «Γιάννης του» θα τα καταφέρει. Γνωρίζοντας ότι είναι «σκληρό παιδί», πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει και με τα ορμητικά νερά και για να επιβιώσει βγαίνοντας σε κάποιο σημείο, όπως και έγινε.

Συνεχίζονται οι έρευνες για το ηλικιωμένο ζευγάρι

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου ζευγαριού που αγνοείται από την περιοχή του Μαντουδίου, λόγω της κακοκαιρίας, από τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στις έρευνες συμμετέχουν στελέχη της 1ης και της 7ης ΕΜΑΚ, ένα ελικόπτερο και drone της Πυροσβεστικής, ένα ελικόπτερο του Λιμενικού, καθώς και δύτες.

lamiareport, tvstar

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news